صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
عضو کمیسیون امنیت ملی:

نمایندگان‌مجلس‌با‌شورای‌ملی‌انتقالی‌لیبی‌دیدار‌می‌کنند

لایحه افزایش تعداد نمایندگان در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصویب شد/ اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی جلسات مشترکی با مسئولین وزارت امور خارجه داشتند و تصمیم براین شده که هیئتی از طرف کمیسیون برای رایزنی با شورای ملی انتقالی لیبی سفری به این کشور داشته باشند.
کد خبر: ۱۸۷۰۶۳
| |
1842 بازدید
پرویز سروری با اعلام خبر تصویب لایحه افزایش تعداد نمایندگان، گفت: این لایحه با حضور اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و همچنین آقای مرتضوی معاون سیاسی وزارت کشور در کمیسیون مطرح و پس از بررسی کلیات آن با رای اکثریت قاطع اعضا به تصویب رسید.

 

به گزارش ایلنا، نماینده تهران تصریح کرد:بر اساس این لایحه از دور آینده مجلس ۲۰ نفر به تعداد نمایندگان اضافه می شود و همچنین در مواردی که یک نماینده برای چند شهرستان فعالیت کند، این شهرستانها صاحب نماینده مستقل خواهند شد.


سروری همچنین با اشاره به تحولات اخیر در کشور لیبی، گفت:در چند روز اخیر اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی جلسات مشترکی با مسئولین وزارت امور خارجه داشتند و تصمیم بر این شده که در آینده ای نزدیک هیئتی از طرف کمیسیون برای رایزنی با شورای ملی انتقالی لیبی سفری به این کشور داشته باشند.
 

نماینده تهران جلسه با نمایندگان اصناف و وزرای مرتبط با مسائل اقتصادی را از برنامه های دیگر کمیسیون امنیت ملی عنوان کرد و گفت: باتوجه به مسائل اخیری که در بازار رخ داده است بنا داریم تا جلساتی را با نمایندگان این اصناف به ویژه صنف پارچه فروشان و نمایندگان دولتی داشته باشیم تا مسائل مربوط به مالیت بر ارزش افزوده و همچنین قاچاق کالای چینی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟