نگرانی سازمان ملل از انبار تریاک در افغانستان
رئیس آژانس مبارزه با موادمخدر سازمان ملل متحد در نشستی خبری از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ، ناتو ، خواست انبارهای تریاک و آزمایشگاه های تولید هروئین را در افغانستان بمباران کنند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه : ماریاکاستا گفت : انبارهای چندهزار تنی تریاک در افغانستان وجود دارد و سرویس های اطلاعاتی چندین کشور جهان تاکنون نتوانسته اند بفهمند این رویدادها در افغانستان چگونه روی می دهد.
وی همچنین از بی تفاوتی کشورهای اروپایی به تولید مواد مخدر در افغانستان ابرازتاسف کرد.
رئیس آژانس مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل ابراز امیدواری کرد : نیروهای نظامی وابسته به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ، ناتو ، آزمایشگاه های مربوط به تبدیل تریاک به هروئین یا مورفین را پیش از صادرات این مواد بمباران کنند.
ماریا کاستا که مدیریت اجرایی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم و جنایت سازمان ملل رابر عهده دارد ، اعلام کرد : تولید سالیانه تریاک در افغانستان به حدود هفت هزار و700 تن می رسد.
براساس این گزارش ، در مجموع بیش از 60 درصد از تریاک تولید شده در افغانستان به مورفین و هروئین تبدیل می شود.


