صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بهاييان: اگر اسرائيل نبود، ما هم نبوديم

«بهاءالله» همانند برخي افراد شهرت‌طلب ايران امروز، پس از ادعاي ارتباط با امام زمان(عج)، ادعاي پيغمبري كرد، اما به دليل اراده سياسي انگليسي‌ها، مورد حمايت سياسي حاكميت قرار گرفت و اين حمايت سياسي باعث شده است متون اين فرقه به هشتصد زبان دنيا منتشر شود.
کد خبر: ۱۸۷۰
| |
20754 بازدید

عقايد و رسوم فرقه خرافي بهاييت در كنار خرج پول‌هاي گزاف توسط اعضاي اين فرقه، آن را به يكي از عجيب‌ترين پديده‌هاي قرن تبديل كرده است، به گونه‌اي كه آنان قبر «سيدعلي محمد باب» در حيفاي اسرائيل را يكي از عجايب هشتگانه جهان مي‌دانند.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، خبرنگار خبرگزاري فرانسه در حيفاي اسرائيل در گزارشي رپرتاژگونه از بهاييت، مدعي شده اين فرقه كه در كل جهان به ادعاي او، پنج ميليون پيرو دارد، پس از زرتشتي، بيشترين رشد گروندگان را دارد! و نوشته: يك تپه مقدس در اسرائيل، قلب رو به رشدترين مذهب جهان است كه مروج اتحاد جهاني و صلح در جهان از يكي از جنجالي‌ترين كشورهاي جهان است!

بهاييت بيش از 170 سال پيش در ايران با ادعاي به پيامبري شخصي به نام «بهاءالله»، ‌زاده شد. اين فرد همانند برخي افراد شهرت‌طلب ايران امروز، پس از ادعاي ارتباط با امام زمان(عج)، نخست مدعي شد كه خودش امام زمان است و اندكي بعد ادعاي پيغمبري كرد، اما به دليل اراده سياسي انگليسي‌هاي بانفوذ در ايران، مورد حمايت سياسي حاكميت قرار گرفت و پيرواني يافت. اين حمايت سياسي، اكنون نيز از سوي برخي قدرت‌هاي سياسي جهاني انجام مي‌شود و مثلا باعث شده است متون اين فرقه به هشتصد زبان دنيا منتشر شود.

در ادامه گزارش خبرگزاري فرانسه آمده است: مقبره باب در  حيفاي اسرائيل به عنوان كسي كه مأموريتش آماده كردن انسان براي آمدن بهاء الله بود، با طراحي هاي زيبا توسط شمار زيادي به عنوان هشتمين مكان در ميان عجايب دنيا شناخته مي‌شود.

«بهوجراج پارمار» هندي، متخصص IT در مركز بهاييان مي‌گويد: «والدين من نگران اخبار تلويزيون درباره بمب بودند، اما به باور خوم، به مقدس‌ترين نقطه دنيا مي‌رفتم‌». 2.5 ساعت بازجويي نيروهاي امنيتي اسرائيل هم پس از ورود وي او را پشيمان نكرد.

پارمار حتي اسرائيل را يك الگو براي ميراث مشترك بهاييت مي‌داند و مي‌گويد: «من اسرائيل را دوست دارم، به اين دليل كه بسيار متحد هستند. اگر يهوديان متحد نبودند، اسرائيلي هم نبود. ما از اسرائيلي‌ها متشكريم. اگر آنها نبودند، ما هم نبوديم».
بهاييان معتقدند كه مذهب آنان بهترين مذهب براي دنياي مدرن كنوني است. آنان معتقد به برابري جنسيتي آموزش جهاني، آزادي مذهبي و حذف پيش‌داوري‌ها، ثروت بيش از حد و فقر هستند.

ارتش هشتاد نفره‌اي از باغبانان، كارهاي ساختمان 21 طبقه «مونت كارمل» در كنار درياي مديترانه را به عهده دارند. ساخت اين باغ ده سال طول كشيده است. اين افراد كار خود را مأموريتي براي تغيير دنيا مي‌دانند و مي‌گويند: خواهان يك نظام جهاني با نهادهايي جهاني هستند تا بر آزادي نهضت‌ها، خلع سلاح و يك ارتش جهاني براي تضمين صلح نظارت كند.

«كنت چادويك» 24 ساله از ميشيگان، يك هفته پس از فارغ‌التحصيل شدن از دانشگاه به عنوان يك داوطلب به حيفا مي‌رود. وي مي‌گويد: «براي نخستين بار در زندگي خود، مفهوم اعتقاد و عشق را درك كردم. من احساس كردم كه با خدا رابطه پيدا كرده‌ام. اين يك تجربه مذهبي بود كه به طور كامل زندگي من را متحول كرد. من احساس تولد دوباره داشتم».
وي عضو سازمان عدالت جهاني به عنوان يك سازمان جهاني كه همه اعضاي آن مرد هستند، بوده و هنگام سخن گفتن، دستانش مي‌لرزد.

اما اسرائيل كه به عنوان يك رژيم يهودي حدود شصت سال پيش تشكيل شد، با هرگونه مأموريت تبليغاتي و مذهبي مخالف است و مقرر داشته افرادي كه دينشان را تغيير بدهند، بايد از اين كشور خارج شوند. سخنگويان بهاييان در اسرائيل مي‌گويد: من كسي را به عنوان اسرائيلي بهايي نمي شناسم. 

«يونا ياهاف»، شهردار حيفا، مي‌گويد: روابط بهاييان و اسرائيل براي هر دو طرف خوب است. بهاييان متعهد شده‌اند كه براي گرويدن به دينشان به اسرائيلي‌ها كاري نداشته باشند، اما با پررونق كردن اقتصاد منطقه‌اي، يك جاذبه توريستي ايجاد كنند.
بهاييان بر خلاف مسيحيان و مسلمانان و يهوديان به شدت از سياست فاصله مي‌گيرند و هيچ كدام از مؤسسات آنها، كمكي نه به اسرائيل و نه به فلسطيني‌ها نمي‌كند.

سال 2007، سال 167 در بهاييت است. به مانند ديگر عقايد عجيب بهاييان، در بهاييت سال به 19 ماه و هر ماه به 19 روز تقسيم شده است و روزهاي اضافي آنها در نزديكي 21 مارس (همان نوروز ايرانيان) زمان آغاز سال جديد به هديه دادن مي‌گذرد. بهاييان داراي 9 روز مقدس و يك ماه روزه‌داري هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۸
ترجمه به 800 زبان! اونوقت ما شيعيان بجاي ترجمه آثار و قرار دادن رايگان آنها در اينترنت يا كاري نميكنيم يا اگه بكنيم پولي انجام ميديم!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۲ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۸
به نام خدا
با سلام
اسرائيل معتقد است دو نگاه در شيعه جلوي توسعه طلبي و جاه طلبي هاي او را گرفته است يكي نگاه سرخ كه همان قيام امام حسين(ع) است و ديگري نگاه سبز كه همان اعتقاد به وجود و ظهور حضرت مهدي(عج) مي باشد. سازمان هاي جاسوسي انگليس، آمريكا و اسرائيل سعي وافري دارند تا اين دو نگاه را منحرف كرده و به ابتذال بكشانند كه اين سعي و كوشش آنها مصاديق فراواني دارد و يكي از بارزترين و احمقانه ترين آنها به پيش كشيدن بحث بابيت و بهائيت است. كه توسط دو فرد غافل پايه گذاري شده است. اسرائيل عاشق هيچ مذهبي نيست مگر باعث هموار كردن مسير غارتگري آنها شود و سركار گذاشتن 5 ميليون بهايي نيز در همين راستا است. جايگاه بابيت و بهائيت در شيعه مانند جايگاه وهابيت در اهل تسنن است. و راه پيشرفت هر دو نيز كنار زدن اين ديدگاه هاي خرافي و پوچ است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۱۵ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۹
سلام... تعجب می‌کنم که یک چنین خبری را صرفا ترجمه کرده‌اید و فقط یک مقدمه و موخره به آن اضافه کرده‌اید! (من کار ترجمه خبر انجام می‌دهم،) بهتر است چنین گزارشی از یک منبع خارجی بدون گیر افتادن در ساختار گزارشی و خبری و حتی زبانی خبر زبان اصلی ترجمه شود. بدین ترتیب راحتتر و بهتر می‌توان مستندات و مدارک دیگر را در توضیح مطالب در لابلای آن وارد کرد تا متن از انسجام منطقی برخوردار شود! (جسارتا و تشکر)
ناشناس
|
Australia
|
۰۴:۳۷ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۹
بهائیت مذهب نیست. فرقه یا فوقش یک مسلک هستش.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۹
مؤسس علی محمّد شیرازی معروف به باب است و بهاء شاگرد اوست که پس از اعدام باب در تبریز در زمان صدارت امیرکبیر به بغداد تبعید شده ودر آنجا به علت فتنه گری توسط دولت عثمانی به بندر عکا ودسته ای(ازلیها)به قبرص تبعیدشدند.شاخۀازلی منقرض شد امّا شاخۀبهایی ماند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۹
يك كمي سواد و مطالعه هم چيز بدي نيست !
باب را در تبريز كشتند و همانجا هم به خك رفت ؛ ‌قبري كه در اسراييل هست قبر ميرزا حسينعلي نوري ملقب به بهائ الله است، كه در آنجا سپرده شده است .
ناشناس
|
Australia
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۹
800 زبان؟ ما نهایتا 200 کشور داریم که بسیاری از انها به 6 زبان انگلیسی و فرانسه و اسپانیولی و پرتغالی و روسی وعربی سخن میگویند.! بقیه کشور ها هم اگر با ارفاق 150 زبان رسمی و نیمه رسمی داشته باشند من مانده ام 650 زبان دیگر را از کجا امده است!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟