صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«آنا هزاره» به اعتصاب غذای خود پایان داد

"آنا هزاره" که قریب به 2 هفته پیش در اعتراض به فساد مالی دولت هند در اعتصاب غذا بود امروز صبح به این اقدام خود پایان داد.
کد خبر: ۱۸۶۷۳۰
| |
7304 بازدید

یک فعال هندی که در اعتراض به فساد در این کشور دست به اعتصاب غذا زده بود به آن پایان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، "آنا هزاره" که قریب به 2 هفته پیش در اعتراض به فساد مالی دولت هند در اعتصاب غذا بود امروز صبح به این اقدام خود پایان داد.

روز گذشته پارلمان هند ضمن طرفداری از هزاره از اقدام وی برای اصلاح امور کشوری حمایت کرد.

وی یکی از فعالان مدنی در هند می باشد که پیشتر نیز به اعتصاب های غذا دست زده بود که در برخی از موارد دولت را به عقب نشینی وادار کرده بود. مانموهان سینگ، نخست وزیر و رهبران چندین حزب سیاسی هند، روز چهارشنبه از آنا هزاره و جمعیت مبارزه با تبعیض اقتصادی وی خواسته بودند تا به اعتصاب غذای خود پایان دهد.

هزاره خود را پیرو مهاتما گاندی می داند که در مبارزه با فساد و معضل فرهنگ رشوه در هند، شیوه اعتصاب غذا و اعتراض صلح آمیز را برمی گزید، اما مانموهان سینگ اعلام کرده بود که وی پیام گاندی را به خوبی درک نکرده است، اتهامی که نوه گاندی نیز آن را تائید کرده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟