میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نجات دختر 22ساله از دام گروگانگير

چندي پيش مردي پس از تماس با مرکز فوريت‌هاي پليس 110 شکايت خود را مبني بر ربوده شدن دختر جوان 22 ساله‌اش مطرح كرد.
کد خبر: ۱۸۶۵۹۴
| |
6067 بازدید
تهران امروز: مرد شيادي که باگروگان‌گيري قصد پولدار شدن را داشت در اخرين اقدام تبهکارانه خود و گروگانگيري 500 ميليون توماني دستگير روانه زندان شد.

چندي پيش مردي پس از تماس با مرکز فوريت‌هاي پليس 110 شکايت خود را مبني بر ربوده شدن دختر جوان 22 ساله‌اش مطرح كرد.

ماموران پليس عاقبت ردپاي متهم را در ورامين شناسايي كردند و متوجه شدند وي دختر مذکور را در ازاي 500 ميليون تومان پول گروگان گرفته است.

كارآگاهان متهم را در يكي از باغ‌هاي متروکه اطراف ورامين، شناسايي و در يک اقدام غافلگيرانه وي را دستگير کرده و دختر جوان را از اسارت وي در آوردند.

متهم دستگير شده در بازجويي به زورگيري و اخاذي بيشمار و گروگانگيري در ازاي پول اعتراف کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت