پزشكيان: بدون اصلاحات به توسعه نمي‌رسيم

رسيدن به چشم اندازي كه مقام معظم رهبري ترسيم كرده‌اند، جز با اصلاحات قابل دسترسي نيست/اصلاحات در كشور با نگاه جناحي و گروهي قابل انجام نيست.
کد خبر: ۱۸۶۵۲۵
| |
2005 بازدید
نماينده فراكسيون خط امام در مجلس گفت: رسيدن به چشم انداز توسعه بدون اعمال اصلاحات در كشور امكان پذير نيست و نمي‌توان با روشي كه درسال‌هاي گذشته اعمال شده است، كشور را اداره كرد.

به گزارش ایلنا، مسعود پزشكيان خاطر نشان كرد: اگر ما مي‌توانستيم با روش فعلي موفق باشيم و حرف اول را بزنيم، در اين 30 سال اين اتفاق مي‌افتاد و امروز بايد براي رسيدن به اين جايگاه در تفكر، نگاه و ميزان تلاش خود تغيير ايجاد كنيم و اين مسئله همان اصلاحات است.

نماينده تبريز با اشاره به ديدگاه‌هاي مقام معظم رهبري درباره اداره كشور، گفت: رسيدن به چشم اندازي كه مقام معظم رهبري ترسيم كرده‌اند، جز با اصلاحات قابل دسترسي نيست و با اين شرايط چه كسي مي‌تواند بگويد كه من اصلاحات را قبول ندارم.

وي افزود: از طرفي بايد توجه داشت اصلاحات در كشور با نگاه جناحي و گروهي قابل انجام نيست و نبايد همه مسائل را سياسي درنظر گرفت و اين به آن معنا نيست كه اصول خود را كنار بگذاريم.

وزير بهداشت دولت اصلاحات گفت: انجام اصلاحات در كشور نيازمند تغيير مردم و به وجود آمدن احساس نياز به تغيير در جامعه است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی