توکلی: انگیزه حمایت از انتفاضه به اوج خود رسید
به گزارش خانه ملت، "احمد توکلی" با اشاره به برگزاری مراسم روز قدس امسال در سراسر کشور، گفت: من امروز در یکی از مناطق کوهستانی و روستایی کشورهستم و ازصبح شاهد حضور حداکثری مردم این روستا در مراسم راهپیمایی بودم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر درمجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه این منطقه کوچک میتواند نمادی ازاعتقادات مردم سراسر کشور به فلسطین و این روز باشد، گفت: معنای حضور مردم این است که احساس یک رنگی ملت ایران با ملت فلسطین در اقصی نقاط کشور وجود دارد.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: انگیزه مردم ایران برای حمایت از انتفاضه به اوج خود رسیده که این مهم از حضور حداکثری آنها حتی در روستاهای کوچک، درک می شود.
روز جهانی قدس مناسبتی رسمی در جمهوری اسلامی ایران است که پس از یکسال از پیروزی انقلاب اسلامی در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و در حمایت از مردم فلسطین در ایران و دیگر کشورهای جهان برگزار می شود.
همچنین در این روز، گروههایی از مسلمانان در نقاط مختلف جهان حمایت خودشان را از مردم فلسطین به نمایش میگذارند.


