صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عراق سفير تركيه را احضار كرد

"هوشيار زيباري" وزير امور خارجه عراق، سفير تركيه در بغداد را فراخواند و از وي خواست تا تركيه فوري حملات هوايي به مرزهاي شمالي را متوقف كند.
کد خبر: ۱۸۶۰۹۴
| |
5623 بازدید

وزير امور خارجه عراق اعلام كرد كه اين كشور سفير تركيه در بغداد را فراخواند و اعتراض اين كشور نسبت به بمباران مرزهاي شمالي توسط جنگنده‌هاي تركيه‌اي را اعلام كرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رويترز،‌ "هوشيار زيباري" وزير امور خارجه عراق، سفير تركيه در بغداد را فراخواند و از وي خواست تا تركيه فوري حملات هوايي به مرزهاي شمالي را متوقف كند.
 
تركيه هفته پيش سلسله حملاتي عليه پيكارجويان كرد در شمال عراق انجام داد. مقامات عراقي اعلام كرده‌اند كه حملات هوايي تركيه دست‌كم 7 شهروند عراقي را به خاك و خون كشيد.


طی ماه رمضان ، ارتش ترکیه با فرمان اردوغان حمله سنگینی را از هوا و زمین علیه پیکارجویان کرد در داخل ترکیه و شمال عراق آغاز نموده که این حملات تاکنون صدها کشته و زخمی بر جای گذاشته است.

این حملات ارتش ترکیه با هدف سرکوب گروه مخالف پ ک ک صورت می گیرد . گرچه گروه پ ک ک به عنوان یک گروه تروریستی شناخته شده است اما شكنجه صدها بي گناه در سلول هاي واحد ضد تروريستي پليس تركيه، استفاده از بمب هاي ناپالم براي به آتش كشيدن بيش از 3500 روستاي كردنشين بخشي از اقداماتی است که فراتر از مقابله با یک گروه تروریستی به شمار می آید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟