صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كفش هاي جديد به جاي پا برهنه دويدن

يكي از بزرگترين شركت هاي توليدكننده وسائل ورزشي در دنيا نوعي كفش را براي تمرين ورزشكاران طراحي كرده كه در عين دارا بودن قابليت حفاظت از پا و مقاومت كفش هاي معمولي، احساس پا برهنه بودن را به ورزشكار مي دهد.
کد خبر: ۱۸۶۰۷۷
| |
5115 بازدید
ایرنا : به گزارش خبرگزاري اسوشيتدپرس، شركت 'آديداس' نام اين كفش را كه چيزي مثل دستكش است و حالتي ما بين پاپوش و كفش معمولي را دارد، 'Adipure Trainer' گذاشته است. 
اين كفش قرار است از ماه نوامبر به قيمت 90 دلار در بازار آمريكا عرضه شود. 
كفش هاي جديد بخشي از تلاش هاي شركت آلماني آديداس به عنوان دومين شركت بزرگ توليد كننده وسايل ورزشي در جهان است تا حضور خود در بازارهاي آمريكا كه هم اكنون توسط رقيب اين شركت يعني 'نايك' قبضه شده، گسترده تر كند. 

شركت نايك بزرگترين شركت توليد كننده وسايل ورزشي جهان در حال حاضر 95 درصد از بازار آمريكا را در اختيار خود دارد. اين شركت از طرفداران راه رفتن با پاي برهنه خواسته است، براي تجربه اي متفاوت نوعي محصول قديمي آنها به نام 'فري' را امتحان كنند. 
شركت 'ويبرام' ايتاليا نيز پيش از اين نوعي كفش پنج انگشتي توليد كرده است كه انگشت هاي پا را از هم جدا مي كند. 

شركت هاي مرل، ساكوني، فيلا، آسيكس و نيو بالانس از ديگر شركت هايي هستند كه قبلا اقدام به توليد كفش هاي از اين دست كرده اند. 
تئوري استفاده از كفش هاي پابرهنه از نياز بدن به تحرك ناشي مي شود. دانشمندان معتقدند كفش هاي سنتي جلوي تحرك بدن را مي گيرند و گاهي آسيب هايي را به وجود مي آورند كه در بين بسياري از دوندگان شايع است. 
طرفداران اين كفش ها مي گويند استفاده از آنها اجازه مي دهد از قدرت بدن بهتر استفاده شود و در عين حال به كاهش ميزان آسيب ديدگي ها هم كمك خواهد شد. 
كفش هاي مذكور مورد استقبال برخي از وزنه برداران هم قرار گرفته است. اين افراد مي گويند با استفاده از اين كفش ها نيروي كمتري براي حفظ تعادل خود هدر مي دهند. 
فرهنگ پابرهنه دويدن سابقه طولاني دارد اما در سال 2009 و بعد از انتشار كتاب 'زاده شده براي دوندگي' اثر 'كريستوفر مك‌دوگال' كه در آن به فوايد پا برهنه دويدن اشاره شده بود، رواج يافت. 
اين جنبش سال گذشته با انتشار مقاله اي توسط 'دنيل ليبرمن' دونده و زيست شناس دانشگاه هاوارد در مجله 'نيچر' توجه بيشتري را به خود جلب كرد. وي در اين مقاله نتيجه گيري كرده است كه دويدن با پاي برهنه براي پاها بهتر است و فشار كمتري را نسبت به زماني كه از كفش استفاده مي كنيم، بر روي پاها وارد مي كند. 
با وجود اين استفاده از كفش هاي پابرهنه موضوع مورد مجادله اي است چراكه برخي بعد از استفاده از آنها دچار مصدوميت شده اند.
توليد كنندگان كفش و همچنين كارشناسان سلامت معتقدند اين آسيب ديدگي ها نتيجه استفاده خيلي سريع مردم از اين كفش ها است و اگر افراد مي خواهند عادت خود را از پوشيدن كفش هاي سنتي به اين كفش ها تغيير بدهند بايد به تدريج اين كار را انجام دهند تا بدن آنها بتواند خود را با اين تغيير سازگار كند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟