صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعمال محدوديت دانلود ممنوع

کد خبر: ۱۸۵۹۸۴
| |
13118 بازدید
|

مدير كل دفتر نظارت بر سرويس‌هاي فناوري اطلاعات سازمان تنظيم مقررات ارتباطات با اشاره به تعرفه‌هاي اينترنت پرسرعت مصوبه شماره ۴۹ كميسيون تنظيم مقررات گفت: بر اساس اين مصوبه هيچ كدام از شركت‌هاي اينترنتي ندا و شركت مخابرات ايران مجاز به اعمال محدويت دانلود براي مشتركين نيستند.
 
اصغريان در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: اپراتورها براي ارائه ساير بسته‌هاي اينترنت پرسرعت خارج از چارچوب تعرفه‌هاي مصوبه شماره ۴۹ كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات نظير سرويس‌هايي با محدوديت‌هاي زماني و حجمي و يا با نرخ اشتراك متفاوت، موظفند تعرفه‌هاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به سازمان اعلام كنند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويس‌ها را ارائه كنند.
 
وي ابراز كرد: به عنوان مثال شركت مخابرات استاني يك خط اينترنت پرسرعت ۱۲۸كيلوبيتي با نرخ اشتراك حداكثر ۱۰، را با قيمت ۹۹۲۰ تومان ارايه مي‌كند كه اين نرخ براي شركت مخابرات استاني است و شركت‌هاي ندا مي‌توانند ۲۰ درصد بيش‌تر از اين قيمت را به كاربران بدهند كه قيمت آن ۱۱ هزار و ۹۰۴ تومان مي‌شود.
 
اصغريان در ادامه با تاكيد بر اينكه اپراتورها نبايد هيچ‌گونه محدوديتي در ميزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ايجاد كنند، ابراز كرد: مشتري مي‌تواند از چهار گيگ تا حداكثر ۴۱ گيگ از اين سرعت را دانلود داشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
خجالت آور است! سرعت اینترنتی که ما به عنوان پرسرعت دریافت میکنیم در جاهای دیگر دنیا در حال منسوخ شدن است!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
الان که بجز مخابرات که اینترنت پر سرعت میده تمامی آی اس پی ها محدودیت حجمی گذاشتند!!!!! پس این خبر چیه؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
زمانی که دنیا تونست از لامپ اینترنت بگیره اما اینجا سر 128 کیلو بیت و حجم دانلود دعواست نمیشه امیدی به پیشرفت ایران داشت.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
این خبر بود یا طنز؟ بلاخره محدودیت هست یا نیست؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
خــب حالا که ما محدودیت داریم باید چیکار کنیم؟
رحمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
بنده اسن مصیبت را در نوروز تجربه کردم که دانلود آزاد بود یکی فیلم دانلود میکنه یکی هم مثل من که کار شرکتمون تو نوروز زیاد میشه باید با اینترنت لاکپشتی به خاطر دانلود آزاد کار کنه
هیچچ چیزمون رو حساب و کتاب نیست
شرکتها چند بابر ظرفیت خودشون اینترنت فروختن
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
هان؟ آخر محدودیت داره یا نه؟ اگر نداره پس " چهار گيگ تا حداكثر ۴۱ گيگ از اين سرعت را دانلود داشته باشد." چیه ؟
ع.س
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
کره جنوبی اینترنت داره ما هم اینترنت داریم.اینترنته داریم؟
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
من اینترنتADSL مثلاً پرسرعت از شرکت مخابرات شهر تهران گرفتم. در حالی که سرعت آن در حد اینترنت Dialup است. اینو کی جواب می ده؟
Yaser72
|
Netherlands
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
اینترنت نامحدود داره اجرا میشه اونم 4 گیگ از دید رگولاتوری یعنی نامحدود.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟