سیدکاظم موسوی:

انتشار "خاتون" همان شبیخون فرهنگی است

کد خبر: ۱۸۵۹۵۹
| |
2077 بازدید
نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی با اعلام به قول مقام معظم رهبری ما نباید کاری کنیم که دشمن شاد شود، افزود: تأسف می‌خوریم که حرف و خواسته دشمن را هر از گاهی از دوستان می‌بینیم و می‌شنویم.

"سید کاظم موسوی" در گفت وگو با نشریه "خبر اردبیل" با اعلام اینکه انتشار ویژه نامه با موضوع حجاب در یکی از نشریات سراسری کشور همان شبیخون فرهنگی است که همیشه به آن اشاره شده است، گفت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از چاپ و انتشار چنین ویژه‌نامه‌ای خبر نداشته و درباره این موضوع با وزیر نیز صحبت‌هایی انجام داده‌ایم.

نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین ، افزود: ما تأسف می‌خوریم که حرف و خواسته دشمن را هر از گاهی از دوستان می‌بینیم و می‌شنویم. به قول مقام معظم رهبری نباید کاری کنیم که دشمن شاد شویم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: عفاف و حجاب یکی از آرمان‌های مسلمانی ماست. زنان ما همان‌هایی هستند که شهدا، جانبازان و جوانان پاک بسیاری را در عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی و غیره تحویل جامعه داده‌اند. این در حالی است که زنان ما نیز باید شیوه و روش زندگی حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) را برای خودشان الگو قرار دهند تا دشمن مایوس شود.

وی درباره افرادی که در این ویژه نامه مطلب منتشر کرده‌اند، گفت: به‌نظر می‌رسد آنها از عوامل انگلیس خبیث هستند.

موسوی به موضع‌گیری مجلس و امضای بیانیه‌ای در این ارتباط اشاره کرد و یادآور شد: این مسئله را نیز از وزیر ارشاد، دادستانی و قوه قضاییه خواسته‌ایم که پیگیری کنند و نتیجه را به اطلاع مردم برسانند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی