صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ونزوئلا سفير رژيم صهيونيستي را اخراج کرد

در بيانيه وزارت امور خارجه ونزوئلا آمده است: کاراکاس با تاکيد بر ضرورت احترام به قوانين بين‌المللي و شرايط صلح ، " شلومو کوهن"، سفير و تعدادي ديگر از کارکنان سفارت اسراييل را اخراج مي‌کند.
کد خبر: ۱۸۵۲۸۳
| |
3735 بازدید

ونزوئلا در اعتراض به حمله هوايي رژيم صهيونيستي به نوارغزه ، سفير اين رژيم را اخراج کرد.

به گزارش ايسنا در بيانيه وزارت امور خارجه ونزوئلا آمده است: کاراکاس با تاکيد بر ضرورت احترام به قوانين بين‌المللي و شرايط صلح ، " شلومو کوهن"، سفير و تعدادي ديگر از کارکنان سفارت اسراييل را اخراج مي‌کند.

هوگو چاوز، رييس جمهوري ونزوئلا نيز حمله رژيم صهيونيستي به نوار غزه را محکوم کرد و اين رژيم را که در نسل‌کشي مردم فلسطين دست دارد، رژيمي خونريز و اشغالگر خواند.

براساس گزارش پايگاه اطلاع رساني العالم به نقل از راديو بي.بي.سي، وي تاکيد کرد كه شيمون پرز، رييس رژيم صهيونيستي بايد به جرم حمله ارتش به نوار غزه ، به دادگاه جنايي بين‌المللي در لاهه تحويل و محاکمه شود.

چاوز گفت که ونزوئلا تلاش مي‌کند مواد غذايي و دارو براي ساکنان نوار غزه ارسال کند.

سنديکاي يکي از دانشگاه‌هاي کانادا نيز اعلام کرد که در اعتراض به حمله نظامي رژيم صهيونيستي به نوارغزه قصد دارد اسراييلي‌ها را از درس دادن و سخنراني در دانشگاه‌هاي کانادا منع کند.

حمله ارتش صهيونيستي به نوار غزه به شهادت 15 فلسطيني از جمله چند کودک و زخمي شدن شمار زيادي منجر شده است.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار