صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
، ايران باز ماند

صربستان به كمك اسپانيا صعود كرد

- شكست سه بر يك اسپانيا بدون باخت مقابل نوجوانان صربستان موجب شد تا اسپانيا همچنان صدر نشين باقي بماند و صربستان صرفنظر از نتيجه بازي ايران و پرتوريكو در گروه ، دوم شود و به دور دوم صعود كند.
کد خبر: ۱۸۵۲۴۹
| |
2428 بازدید
به گزارش ايرنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني فدراسيون واليبال ، عصر روز يكشنبه تيم هاي ملي اسپانيا و صربستان در چهارچوب رقابت هاي واليبال قهرماني نوجوانان جهان به مصاف هم رفتند كه صرب ها درحالي كه در روز گذشته سه بر يك مغلوب نوجوانان ايران شده بودند، موفق شدند 

اسپانيايي كه 3 بر صفر ايران را شكست داده بود را با نتيجه سه بر يك با امتيازات 21بر 25، 28بر26، 25بر22، 25بر21 شكست دهند و جايگاه خود را در رده دوم جدول رده بندي دست نيافتني كنند. 
اسپانيا و صربستان به كمك هم توانستند مانع صعود ايران در دور دوم بازي ها شوند و بازي ايران و پورتوريكو يك بازي تقريبا تشريفاتي شد چرا كه حتي اگر نوجوانان ايران با نتيجه سه بر صفر پيروز اين ديدار شوند باز هم از نظر معدل ست در رده سوم قرار مي گيرند و براي كسب مقام قهرماني اين بازي ها به دور بعد صعود نخواهند كرد. 

دور مقدماتي دوازدهمين دوره مسابقات واليبال قهرماني نوجوانان جهان از روز جمعه با حضور 16تيم برتر جهان در 4گروه در دو شهر آرژانتين آغاز شد ، تيم واليبال نوجوانان ايران علاوه بر قهرماني اين رقابتها در سال 2007 دو نايب قهرماني در سال هاي 2001و 2009و يك مقام سومي نيز در بازي هاي سال 2003 در پرونده كاري خود دارد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟