صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رمزگشایی از بهانه اخیر رژیم اسرائیل برای حمله به غزه

رژیم اسراييل مدعي است، عاملان اين حمله، از مرز نوار غزه تحت کنترل حماس، به درون مناطق آماج حمله قرار گرفته شده، نفوذ و آنان نیز تلافی کرده اند، ولی اطلاعات تکمیلی، نشان می دهد که سناریوی جدیدی در راه است؛ سناریویی که احتمالا حکومت نظامی مصر نیز با آن همراهی خواهد کرد
کد خبر: ۱۸۵۰۱۹
| |
11094 بازدید
سرویس بین‌الملل ـ با کشته شدن دست‎کم سه فلسطيني در دور ديگري از حملات موشکي رژیم اسراييل به نوار غزه، شمار تلفات فلسطينيان در حملات دو روز گذشته رژيم اسرائيل، به شانزده نفر رسيد. این در حالی است که افزون بر این شانزده تن، پنج نفر از افسران امنیتی مصر در مرز غزه و مصر نیز در این عملیات کشته شده اند.

به گزارش «تابناک»، رژيم اسراييل، روز پنجشنبه، بلافاصله پس از کشته شدن هشت اسرائيلي در نزديکي بندر تفريحي ايلات در درياي سرخ، حملات هوايي‎اش را در سرزمين‎هاي اشغالي آغاز کرد. مقام‎هاي رسمي اسرائيلي، ادعا مي کنند گروه شبه نظامي مستقر در غزه، به نام کميته مقاومت مردمي، در حملات روز پنجشنبه دخالت داشته است.

اسراييل مدعي است، عاملان اين حمله، از مرز نوار غزه تحت کنترل حماس، به درون مناطق مورد حمله قرار گرفته شده، نفوذ کرده‎اند و اين در حالي است که کميته مقاومت مردمي،  هر گونه دخالت در اين حمله را تکذيب مي‎کند.

بر پایه این گزارش، موضوع حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مرز غزه و مصر بنا بر سناریوی پبچیده‌تری است، چرا که «عوزي دايان»، رئيس سابق شوراي امنيت ملي رژيم اسرائيل گفته است: هنگام آن فرا رسيده است که توان فعاليت در شبه‌جزيره سينا را به ارتش اسرائيل بازگرداند.

وي در مصاحبه با کانال 7 اسرائيل افزود: يک هفته پيش با رئيس ستاد کل ارتش در اين باره گفت‌وگو کرديم. وارد جزیيات نمي‌شوم. تنها مي‌گويم که از جنبه نظامي و امنيتي ما بايد براي ورود به دوره جديد آماده شويم.

وي سپس گفت: اسرائيل به دنبال توافق صلح با مصر است، ولی از سوي ديگر، مسأله اصلي براي تل‌آويو، دفاع از اسرائيلي‌هاست و اين رژيم نمي‌‌خواهد امنيتش به خطر بيفتد.

وي افزود: بنابراين بايد پاسخ شديدتر داد و به دنبال خرابکاران رفت.

عوزي دايان همچنين خاطرنشان کرد: بايد از مصر خواست امکان دخالت نظامي در سينا را فراهم کند.
 
بر این اساس، سناریوی اصلی رژیم صهیونیستی اعمال فشار بیشتر به حکومت نظامی مصر برای بازگذاشتن دست آنان در صحرای سینا و همچنین بستن دوباره گذرگاه رفح است؛ موضوعی که احتمالا حکومت نظامی مصر به آن تن خواهد داد.

اين در حالي است که تظاهرات مصري‎ها و تجمع آنان در جلوی سفارت اسرييل در قاهره، پايتخت مصر ـ که در اعتراض به کشته شدن دست‎کم پنج افسر امنيتي مصر در حملات اسرائيل به مرز غزه رخ داده ـ ادامه دارد؛ اما در همین حال، «ایتسحاق لیوانون»، سفیر رژیم اشغالگر در قاهره در نخستین واکنش به تظاهرات گسترده مصری‌ها مقابل ساختمان سفارت این رژیم، تأکید کرد که قاهره را ترک نمی کند و تا هنگامی که از سوی وزارت امور خارجه اسرائیل، دستوری به او نرسد، به کار خود ادامه خواهد داد.

«یوانون» در تماسی تلفنی با کانال 10 تلویزیون رژیم اشغالگر گفت که اکنون نمی‌خواهد مصر را ترک کند.

وی با این حال از مسئولان مصری خواست، نیروهای امنیتی خود را پیرامون سفارتخانه این رژیم افزایش داده و از ورود تظاهرکنندگان به آن جلوگیری کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟