رقیب اوباما به سفر استانی رفت
تنها نامزد زن حزب جمهوریخواه آمریکا در انتخابات سال آینده ریاست جمهوری این کشور، برای رقابت بهتر با هم حزبی های خود و همچنین "باراک اوباما" سفری سه روزه را با اتوبوس در کارولینای جنوبی آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "میشل بکمن" که در نظرسنجی آیووا ( مهمترین نظرسنجی انتخاباتی برای نامزدهای جمهوریخواه ) توانست گوی سبقت را از تمامی هم حزبی های خود برباید سفر سه روزه خود به کارولینای جنوبی را از ظهر امروز آغاز کرد.
این سفر با اتوبوس انجام شده و هدف از انجام آن، تبلیغات انتخاباتی است.
بکمن برای تبدیل شدن به نامزد شماره یک حزب جمهورخواه در انتخابات ریاست جمهوری باید بتواند در انتخابات درون حزبی که درهر ایالت به صورت مجزا برگزار می شود رقیبان خود را شکست دهد، وی از همین رو به کارولینای جنوبی سفر کرده است.
میشل بکمن 55 ساله که لقب زن محبوب جنبش محافظه کار چای آمریکا (تی پارتی) را به خود اختصاص داده، دارای مدرک دکترای حقوق بوده و موضوع تز دکترایش راجع به لزوم مسیحی شدن قانون اساسی آمریکا به صورت دین سالاری بود.


