صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زندگی با 154خزنده خطرناک

کد خبر: ۱۸۴۴۶۳
| |
2294 بازدید

یک‌مرد آمریکایی با 154نوع خزنده در خانه خود زندگی می‌کند

پلیس پس از شکایت همسایه‌های این مرد که از دیدن هرازگاه خزنده‌ها در اطراف خانه‌شان خسته شده بودند، 154 نوع‌خزنده را در منزل این مرد پیدا کرده که نیمی از آنها زنده بودند. به گفته پلیس این مرد از این خزنده‌ها به‌عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌کرده و حتی شب‌ها با تعدادی مار در تختخوابش می‌خوابیده.

البته گویا پیش از اینکه پلیس سر برسد این مرد قصد داشته مارها را در محلی مخفی کند که توسط یکی از آنها گزیده و به‌شدت مجروح می‌شود. این خزنده‌ها هم‌اکنون به موزه حیات‌وحش انتقال یافته‌اند. به گفته مسئولان، اغلب این خزندگان مار زنگی، کبرا، افعی و مار سرخ هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟