صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالفت مجلس با مسكوت ماندن لايحه امور گمركي

کد خبر: ۱۸۴۳۲۶
| |
1248 بازدید
جمعي از نمايندگان مجلس به دليل آنچه كه طولاني شدن فرآيند بررسي لايحه امور گمركي مي‌خواندند، خواستار مسكوت ماندن دو ماهه اين لايحه شدند كه با مخالفت نماينده دولت، خواسته آنان اجرايي نشد.

به گزارش ایسنا، علي ادياني‌راد نماينده مردم سوادكوه و قائمشهر در مجلس به نمايندگي از جمعي از نمايندگان مجلس، مسكوت ماندن دو ماهه لايحه امور گمركي براي رفع اشكالات، ابهامات و تناقضات موجود در لايحه را خواستار شدند كه پس از تذكر برخي از نمايندگان و مخالفت نماينده دولت، با طرح اين پيشنهاد موافقت نشد.

نادر قاضي‌پور در مخالفت با اين پيشنهاد گفت: در سال جهاداقتصادي كه مجلس به فرمايشات رهبري لبيك گفته و كميسيون جهاداقتصادي را براي تسريع در مسائل اقتصادي تشكيل داده، لايحه امور گمركي بايد هرچه سريع‌تر تصويب شود، چرا كه بعد از آن بودجه به مجلس مي‌آيد و بعد از آن هم انتخابات در پيش است، به همين دليل درخواست دارم كه مسكوت ماندن لايحه منتفي شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟