میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جنایت کینه‌جویانه در گلفروشی

در ادامه تحقیقات مشخص شد که عاملان جنایت ابتدا گلدانی را به سر عبدالله کوبیده‌اند و قربانی با آنها چند دقیقه‌ای درگیر بوده تا اینکه به طرز فجیعی از پای درآمده است.
کد خبر: ۱۸۴۲۴۰
| |
11063 بازدید
وطن امروز: جنایت خونین در گلفروشی، پلیس پایتخت را در برابر معمای کوری قرار داده است.

وقتی کارگر گلفروشی تنها بود قاتلان آشنا به جنایت کینه‌جویانه‌ای دست زدند. ساعت 8:30 صبح سه‌شنبه 25 مرداد‌ماه بود که مرد گل‌فروشی در خیابان شیخ‌خواجه عبد‌الله انصاری حوالی سید‌خندان وقتی کرکره مغازه‌اش را بالا کشید و وارد شد چشمانش به پیکر خونین کارگر افغانیش افتاد که نفس نمی‌کشيد.

دقایقی نگذشته بود که تیمی از ماموران کلانتری 120 سید‌خندان خود را به گلفروشی رساندند و با دیدن جسد مرد جوان در تحقیقات خود دریافتند کارگر گلفروشی به نام «عبد‌الله» به صورت غیرقانونی وارد کشور شده و مشغول به کار بوده است. در ادامه تحقیقات مشخص شد که عاملان جنایت ابتدا گلدانی را به سر عبدالله کوبیده‌اند و قربانی با آنها چند دقیقه‌ای درگیر بوده تا اینکه به طرز فجیعی از پای درآمده است.

مرد گلفروش گفت: عبدالله چند ماهی بود که در مغازه‌ام مشغول به کار بود و از وی رضایت داشتم، نه سیگار می‌کشید و نه اهل دود و دم بود، فقط یک‌بار از وی شنیدم که به یکی از همشهریانش پول بدهکار است و از این موضوع در رنج بود. البته چندین‌بار هم یکی از دوستان افغانیش شب‌ها پیش وی می‌آمد و شب را با هم می‌گذراندند.
بازپرس شاهنگیان به تیمی از اداره 10 پلیس آگاهی تهران دستور داد به بررسی‌های تخصصی دست زده و عاملان این جنایت کینه‌جویانه را ردیابی کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت