كفاشيان: بركناري عنايت مطرح نيست
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در صورتي كه سازمان صدا و سيما اصل قضيه پرداخت حق پخس تلويزيوني را قبول كند درباره مبلغ با آنها به توافق خواهيم رسيد اما مشكل اين است كه هنوز اصل قضيه مورد قبول صدا و سيما قرارنگرفته است.
علي كفاشيان در گفت و گو با ايپنا، عنوان كرد: درحالي كه تنها دو هفته تاپايان وقت مقرر AFC براي رسيدن به امتياز لازم جهت كسب چهار سهميه در ليگ قهرمانان آسيا زمان داريم اما متاسفانه هنوز از سازمان صدا و سيما هيچ جوابي نگرفتهايم.
فدراسيون فوتبال مبلغ بسياركمي را به سازمان صدا و سيما پيشنهاد داده است به طوري كه مبلغ فوق درمقايسه با كشورهاي ديگر و يا سايردرآمدهايي كه صدا و سيما از پخش مسابقات فوتبال به دست مي آورد بسيار ناچيز است با اين حال باز هم سازمان صدا و سيما در مقابل پرداخت حق پخش تلويزيوني به فدراسيون فوتبال مقاومت ميكند.
وي افزود :البته من اين موضوع را با رئيس سازمان تربيت بدني نيز درميان گذاشتهام و او هم اين مساله را پيگيري مي كند.
كفاشيان همچنين با رد شايعه بركناري مسعود عنايت از رياست كميته داوران، توضيح داد: به هيچ عنوان موضوع بركناري مسعود عنايت از رياست كميته داوران و جانشيني شخص ديگري به جاي وي مطرح نشده است. به نظر من حتي اگر اشتباه تاثيرگذاري هم صورت گرفته باشد از عمد و به صورت آگاهانه نبوده و از نظر قوانين فيفا در صورتي كه داور به طور غير عمد مرتكب اشتباهي در قضاوت شود، اين اشتباه قابل بخشش است. قطعا داوران ما نيز به عمد مرتكب اشتباه نمي شوند اما بااين حال معتقدم كميته داوران بايد متشكل از 5 عضو باشد و اين 5 عضو داوري رقابت ها را بررسي كرده و پس از بحث و بررسي با يكديگر درخصوص اشتباهات صورت گرفته تصميم گيري كنند.
علي كفاشيان به انتخابات كميته ملي المپيك نيز اشاره كرد:انتخابات كميته ملي المپيك براساس تاريخ اعلام شده 7 آبان ماه برگزار خواهد شد. من نيز همچنان تصميم به شركت در انتخابات دارم و نظرم دراين رابطه تغيير نكرده است.


