صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکذیب وقوع قتل‌های زنجیره‌اي جدید در کرج

در روزهای اخیر جسد یک زن و دو مرد در داخل و اطراف کانال آبیاری دشت قزوین پیدا شد که به دلیل ذهنیت مردم به مشکوک بودن به قتل، شایعه شروع دوباره قتل‌های زنجیره‌اي در شهر شنیده شد.
کد خبر: ۱۸۳۲۳۶
| |
6496 بازدید

دادستان شهرستان البرز با تکذیب شایعه قتل‌های زنجیره‌اي در استان گفت: اجساد کشف شده در روزهای گذشته در داخل کانال آبياری بر اثر بی‌احتیاطی و شنا در مناطق ممنوعه و در یک مورد مربوط به خودکشی بوده است.

شجاع ذوقی در گفت‌وگو با مهر اظهارکرد: در روزهای اخیر جسد یک زن و دو مرد در داخل و اطراف کانال آبیاری دشت قزوین پیدا شد که به دلیل ذهنیت مردم به مشکوک بودن به قتل، شایعه شروع دوباره قتل‌های زنجیره‌اي در شهر شنیده شد.

وی افزود: از آنجا که بررسی علت فوت این افراد منوط به بررسی‌های کارشناسی و اعلام نتایج دقیق بود بازرس ویژه قتل این موضوع را پیگیری کرد و تحقیقات نشان مي‌دهد هیچ‌گونه قتلی در این موارد مشاهده نشده است.

این قاضی بیان کرد: وقوع چند قتل در سال‌های گذشته و چند ماه اخیر این ذهنیت را در برخی ایجاد کرده که به محض اطلاع از کشف جسد فکر مي‌کنند قتلی صورت گرفته و با شایعه‌سازی موجب التهاب جامعه مي‌شوند که امیدواریم از آن کار خودداری شود. کشف چهار جسد در روزهای هفته گذشته و سابقه وقوع دو سری قتل زنجیره‌اي در استان قزوین موجب شده بود در روزهای اخیر شایعه شروع مجدد قتل‌های زنجیره‌اي قوت بگیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟