صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دايي: كسي كه اداي من را در‌مي‌آورد كاره‌اي نيست

شوخي با دايي از برنامه خنده‌بازار حذف شد

در پي انتقاد علي دايي از صدا و سيما به خاطر پخش برنامه طنز «خنده‌بازار»، آيتم ويژه‌اي كه با برنامه 90 و شخص علي دايي شوخي كرده بود از فهرست برنامه خارج شد.
کد خبر: ۱۸۳۲۰۹
| |
4952 بازدید

 علي دايي واكنش شديدي به برنامه خنده‌بازار و عملكرد صداوسيما داشت ودر كنفرانس خبري پيش از بازي مقابل صباي قم گفت:«در مورد اين برنامه نظر خاصي ندارم و فقط مي‌توانم ابراز تاسف كنم.


تهران امروز : براي سازمان صداوسيما كه در آن چنين اتفاقاتي مي‌افتد و يك فرد به راحتي مسخره مي‌شود متاسفم. شخصي كه تقليد صدا و رفتار مرا مي‌كند كاره‌اي نيست بلكه سازمان صدا و سيما در اين باره مسئول است.» سرمربي راه‌آهن معتقد است در اين برنامه اورا مسخره كرده‌اند و رويكرد آن طنز نيست: «آيا آقايان صداوسيما جرات دارند كه براي بزرگان سياست كشور و افراد كله گنده هم چنين برنامه طنزي بسازند؟

 وقتي ما ورزشي‌ها حرمت خود را نگه نمي‌داريم متاسفانه اينگونه افراد هم به خود اجازه مي‌دهند كه به من و امثال من توهين كنند. متاسفانه در سالهاي گذشته خيلي از افراد و خيلي از چيزها مورد تمسخر قرار گرفته‌اند. خيلي از حرمت‌ها شكسته شده و احترام افراد نگه‌داشته نمي‌شود.» دايي كه اين روزها به شدت از سوي هواداران پرسپوليس روي سكوها فراخوانده مي‌شود، مديران تلويزيون را مورد انتقاد قرار داده وگفت:«براي صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران كه پسوند اسلامي دارد متاسفم.

 مطمئن باشيد كه اگر صداوسيما چنين پسوندي و داعيه اسلامي بودن را نداشت به هيچ عنوان حرف نمي‌زدم. اعتراض من به اين خاطر است كه چرا صداوسيمايي كه خود را منتسب به اسلام مي‌داند اجازه مي‌دهد كه در برنامه‌هايش مردم را مسخره كنند. آقايان هزار كار مي‌كنند و دست به هر كاري مي‌زنند كه ديگران را تخريب كنند و جلوي بزرگ شدن آنها را بگيرند اما نتيجه عكس مي‌گيرند. شما ببينيد جايگاه من طي چند ماهه گذشته بين مردم بهتر شده يا بدتر، كسي كه با مردم باشد هيچ وقت خراب نمي‌شود.» دايي در پاسخ به خبرنگاري كه گفت ظاهرا آن فردي كه به تقليد از شما مي‌پردازد مي‌خواهد به دستبوسي شما بيايد، گفت: «مليجك‌ها به دنبال دستبوسي‌اند. اين آقا به جاي دستبوسي بهتر است ديگران را مورد تمسخر قرار ندهد.» واكنش دايي آنقدر تاثيرگذار بوده كه اين بخش از برنامه خنده‌بازار فعلا از كنداكتور برنامه خارج شده است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟