ایران در گردشگری منطقه بدون رتبه شد
به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه خبری آتی نیوز، سازمان جهانی گردشگری در جدیدترین گزارش خود فهرست کشورهای فعال در حوزه گردشگری را بر اساس تعداد مسافر خارجی وارد شده به هر کشور منتشر کرده است.در لیست منتشر شده در سطح جهان تعداد 940 میلیون توریست جابجا شدند که در این میان کشورهای فرانسه،آمریکا و چین 3 رتبه برتر را به خود اختصاص داده اند.
جالب است که در بین 10 کشور برتر جهان در زمینه گردشگری،ترکیه توانسته است رتبه 7 این فهرست را به خود اختصاص دهد.
در این فهرست آفریقا و خاورمیانه دو منطقه جغرافیایی هستند که کمترین میزان گردشگر خارجی را دارند.در بین کشورهای خاورمیانه ای این لیست کشورهای یونان،عربستان و سوریه 3 جایگاه برتر را به خود اختصاص دادند و امارات متحده عربی توانسته است جایگاه 4 را از آن خود کند.
نکته قابل تامل این است که در بین 10 کشور برتر خاورمیانه در زمینه توریست و گردشگری نامی از ایران دیده نمی شود.این در حالیست که در بین کشورهای خاورمیانه عمان با 1.52 میلیون نفر جایگاه دهم را داراست.جای تاسف است که کشورمان با این میزان جاذبه گردشگری نتوانسته است در این فهرست جایگاه و رتبه ای درخور شان خود را پیدا کند.
سازمان جهانی گردشگری UNWTO، آژانسی ویژه در سازمان ملل متحد است که وظیفه هدایت صنعت گردشگری را دارد.
حال پرسش این است که آیا میزان گردشگران خارجی ایران از عمان نیز کمتر است؟ما در حالی نتوانسته ایم در بین 10 کشور خاورمیانه جایگاهی به دست آوریم که طبق ادعا و اذعان مسولان و کارشناسان حوزه گردشگری امنیت گردشگری و جهانگردی کشورمان از کشورهای همسایه بالاتر است.


