صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قديمي‌ترين عكاس ورزشي ايران بستري شد

قديمي‌ترين عكاس ورزشي كه از نارسايي قلبي رنج مي‌برد، هم اكنون در مركز قلب تهران بستري شده و نسب به روز گذشته در شرايط بهتري است، ولی پزشكان معالج روند بهبودي‌اش را زمان‌بر مي‌دانند.
کد خبر: ۱۸۳۰۱۲
| |
5190 بازدید

اسماعيل زرافشان، قديمي‌ترين عكاس ورزشي ايران، در مركز قلب تهران بستري است.

به گزارش ايسنا، قديمي‌ترين عكاس ورزشي كه از نارسايي قلبي رنج مي‌برد، هم اكنون در مركز قلب تهران بستري شده و نسب به روز گذشته در شرايط بهتري است، ولی پزشكان معالج روند بهبودي‌اش را زمان‌بر مي‌دانند.

فرزند اسماعيل زرافشان در گفت وگو با ايسنا، با مناسب دانستن شرايط پدرش گفت: پزشكان معالج نارسايي قلبي پدرم را تأييد كردند و به همين دليل را تحت كنترل‌هاي پزشكي قرار دادند. اساعيل زرافشان هم‌اكنون در بخش مراقبت‌هاي عروقي مركز قلب تهران بستري است و با توجه به اينكه در بهترين بيمارستان تخصصي تحت درمان است، با اميد به خدا هر روز بهتر از روزهاي گذشته خواهد شد.

وي ادامه داد: خوشبختانه براي بستري نيز هيچ مشكلي نبود و اميدوارم با توجه به اينكه پزشكان گفته‌اند روند درماني، كمي طولاني خواهد بود، حال پدرم هر روز بهتر شود.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟