صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پیش بینی افزایش قیت جهانی طلا تا مرز 2000 دلار؛

نوسان در بازار طلای ایران؛ خرید و فروش نداریم!

با توجه روند کنونی بازار، کشتی آرای، احتمال رسیدن بهای جهانی طلا به مرز دو هزار دلار در هر اونس را بسیار دانست/ از آنجا که امروز در بازارهای داخلی و بین المللی نوسان زیادی دیده می شود، خرید و فروش به صورت روزهای عادی در جریان نیست و قیمت مشخصی برای طلا و سکه نمی توان اعلام نمود.
کد خبر: ۱۸۲۵۶۹
| |
15767 بازدید
|
سرویس اقتصادی ـ رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر از نوسان قیمت طلا تا 1775 دلار در روز جاری خبر داد و گفت: در روزهای آینده، احتمال افزایش قیمت به رقم های بالاتر وجود دارد.

محمد کشتی آرای، در گفتگو با خبرنگار «تابناک» گفت: علت افزایش قیمت های طلا در بازارهای جهانی، نابسامانی های اقتصادی است که این روزها در سطح اقتصاد جهانی با آن روبه روایم.

وی افزود: بحران بدهی آمریکا و مشکلات حوزه بورس ها در اندازه ای بود که ما در روزهای گذشته، انتظار وارد شدن شوک به بازار طلا را داشتیم و البته چنین هم شد، به گونه ای که امروز، بهای طلا در بازارهای جهانی نوسانات شدیدی داشته و حتی به 1775 دلار نیز رسید؛ هرچند هم اکنون در حال معامله شدن روی نرخ 1740 دلار برای هر اونس است که البته این نیز پایدار نخواهد بود.

رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر اظهار داشت: با توجه به این که مشکلات اقتصادی ایتالیا و اسپانیا نیز دوباره حوزه یورو را ملتهب کرده است، از پریروز تا کنون، بازارهای مالی دنیا در حال افت شاخص ها هستند و تنها دیروز، کل شاخص های سهام جهان حتی آسیایی ها نیز بین 2% تا 9% کاهش را در بورس ها تجربه کرده اند.

کشتی آرای همچنین ادامه داد: در واقع، نوعی ترس بر فضای اقتصادی کشورها حاکم شده که قطعا بر بورس ها نیز بسیار تأثیرگذار است؛ بنابراین، باید دانست که کشورهای اروپایی و آمریکا، همچنان درگیر جبران ضررهای مالی بحران بزرگ 2008 بوده اند و اگر این مسأله بدهی ها تداوم داشته باشد، می تواند به عنوان موج سوم بحران، پس از 2008 قلمداد شود. به این گونه که موج نخست بحران مسکن آمریکا بود، موج دوم بحران بدهی در منطقه یوروست که از یونان آغاز شده و امروز، دیگر کشورهای اروپایی را دربرگرفته، ولی بحران بدهی آمریکا موج سوم خوانده می شود که بروز آن، سبب وخامت اوضاع اقتصادی و افزایش نااطمینانی و در نتیجه، کاهش سرمایه گذاری در بورس ها می شود که نتیجه نهایی آن، افزایش روی آوردن سرمایه گذاران به خرید طلا و رشد قیمت فلزات گرانبهاست.

بنا بر این گزارش، این روزها، همین روند، اقتصاد فرانسه را به عنوان دومین اقتصاد قدرتمند حوزه یورو در معرض کاهش رتبه اعتباری اقتصادی قرار داده که در صورت تحقق بسیار به وخامت اوضاع خواهد افزود.

در همین راستاست که بسیاری از کشورهای جهان، با توجه به روند کاهشی قیمت ارزهای جهانی به ویژه دلار، روند تبدیل ذخایر ارزی خود را به طلا آغاز کرده اند که برای نمونه، کشور خودمان ایران، بیش از دو سال است این کار را می کند و البته بسیاری هم مفید بوده و دیدیم که پیش بینی بانک مرکزی در این زمینه درست بود، زیرا این افزایش تقاضا با توجه به میزان ثابت عرضه طلا در جهان، خود به خود به افزایش قیمت طلا منجر خواهد شد.

وی گفت: هم اکنون چند کشور دیگر نیز به شورای جهانی طلا درخواست داده اند که البته نام آنها اعلام نشده، ولی احتمال می رود، کشورهای نفت خیز باشند، زیرا این کشورها همیشه ذخایر معتنابهی از دلار را دارند و اکنون در این شرایط، طبیعی است که بخواهند بخشی از آن را به طلا تبدیل کنند.

کشتی آرای با توجه روند کنونی بازار، احتمال رسیدن قیمت جهانی طلا به مرز دو هزار دلار در هر اونس را زیاد دانست.

تحولات طلا در بازارهای داخلی ایران

کشتی آرای همچنین درباره تحولات بازار داخلی طلا گفت: بازار طلا در درون کشور نیز تابعی از بازارهای جهانی است و نوسانات آن در این چند روزه، کاملا مطابق با بازارهای جهانی بوده است؛ چنان که دیروز طلا در بازارهای بین المللی، 3% افزایش داشت و بازار ایران نیز همین میزان را در نرخ طلا و سکه افزایش قیمت داشت؛ بنابراین، ما با هیچ گونه حباب قیمت یا افزایش کاذبی روبه رو نیستیم.

وی ادامه داد: در حقیقت، باید گفت، با توجه به بحران افزایش قیمت چهار ماه پیش که برخی از خریداران طلا به شدت در آن متضرر شدند، این مسأله باعث نوعی بی میلی و محافظه کاری در خریداران شده و این خود، از افزایش تقاضا در دوره رونق کنونی تا اندازه ای جلوگیری می کند.

رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در پایان اشاره کرد: از آنجا که امروز در بازارهای داخلی و جهانی، نوسان بسیاری دیده می شود، خرید و فروش به صورت روزهای عادی در جریان نیست و قیمت مشخصی برای طلا و سکه نمی توان اعلام نمود.

کشتی آرای، با توجه به این ملاحظات، بهای نسبی طلا در بازار امروز کشور را به شرح زیر اعلام کرد:

سکه بهار آزادی طرح قدیم: 480 هزار تومان
سکه بهار آزادی طرح جدید: 470 هزار تومان
نیم سکه بهار آزادی: 235 هزار تومان
ربع سکه بهار آزادی: 131 هزار تومان
سکه یک گرمی: 77 هزار تومان
و یک گرم طلای 18 عیار 47 هزار 780 تومان
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۵۲
حسرت به طلا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
بازار طلا در درون کشور نیز تابعی از بازارهای جهانی است،اما هنگام افزایش قیمت و نه در زمان کاهش آن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
1760 دلار هر اونس طلای 24 عیار تقسیم بر 31/103 می شود قیمت هر گرم طلای 24 به دلار تقسیم بر 0.99 ضربدر 0.9 میشود ضربدر قیمت دلار (1178) می شود قیمت یک گرم طلای 22 عیار (مثل سکه بهار آزادی) به تومان ضربدر 8.13 گرم (وزن هر سکه) ضربدر حداقل 1.02 برای عوارض ورود به علاوه 7500 تومان هزینه ضرب سکه و توزیع آن می شود 510205 تومان.
تا کی میتوان به زور پول نفت و بدبخت کردن تولید کنندگان به نفع واردات قیمت دلار و سکه را پایین نگه داشت
پاسخ ها
امیر
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
ظاهرا شما خیلی سکه و دلار خریدی داری این جوری حساب می کنی!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
با با فرمول ، حسابدار
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
البته هر اونس 28.345953 گرم هست که با این حساب هر گرم طلا 62.08999 دلار و در نتیجه سکه بدون هزینه ضرب و غیره 462.72 دلار میشه.
نویسنده حساب و کتاب بالا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
هر چی داشتم خریدم ولی افسوس که هر چی داشتم چیزی نبود
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۳
این اونس با اون اونس فرق فوکوله این تروی اونس هست
troy ounce = 31.1034768 gram
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
گران شود! مفت بانک مرکزی که کیسه گشاد و بدون عمق دولت است. این وسط باز هم بازنده قشر ضعیف و کارمند است که باید طعم گرانی ناشی از این افزایشها را بیشتر بچشد.
از طرفی عده‌ای که از رانت استفاده میکنند یک شبه راه صد ساله را طی مینمایند.(با توجه به سخنان ایشان که گفته پیش بینی میکردیم طلا گران شود)
پاسخ ها
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
خوب شما هم علم خود را افزایش بدهید!!!!
نگویید قشر ضعیف !!!! قشر بی سواد باید گفت که همیشه فقط میگویند چرا ؟ چرا ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
بسیار جالب هست که با خراب شدن و ضعیف شدن دلار در دنیا قیمت دلار بجای پایین آمدن در ایران بالا می رود!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۰
گل گفتی.جالبه واسه طلا هماهنگن ول واسه دلار برعکس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
من بيچاره چه كنم كه بايد مهريه را بصورت سكه و ماهانه پرداخت كنم؟ يه توصيه دوستانه: به هيچ عنوان زير بار مهر سنگين نريد و گول اين حرفها كه كي داده و كي گرفته را نخوريد. من دارم ميدم و اونا دارن ميگيرن!
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
من که از قبل تحلیم 500 شدن سکه بود اما پول نداشتم بخرم (قشرضعیف)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
ایران مگه بازارش ثابت هم بوده که حالا نوسان کرده!!!!!؟؟؟؟
آریا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
درود بر شما
جالب اینجاست هر جا افزایش قیمت جهانی داریم و به نفع پول های سرگردان کشور است ما افزایش بها داریم ولی آنجائیکه محصولات تولیدی گران است مثل ماشین و... کسی کاهش نمی بیند
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
هنگام افزایش تابعی از بازار جهانی، هنگام کاهش می شود حباب. واقعا خدا به خیر کند.
تازه داماد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
با سلام؛ از شما اهل رسانه انتظار می رود با توجه به روند کنونی افزایش قیمت طلا نسبت به تغییر گرایش مصرف کننده ازخرید طلا به عنوان کالای زینتی به خرید فلزات زینتی دیگر فرهنگ سازی کنید. (آخه من که تازه عقد کردم با این وضعیت چطور می تونم از عهده خرید طلا بر بیام)
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟