طرح تحول اجتماعي ايران، آماده اجرا
دبير شوراي اجتماعي كشور با بيان اينكه برنامه هاي هشت گانه ترويج فرهنگ عفاف و حجاب براي سال 1390به كليه ادارات ونهادها ابلاغ شده از آماده شدن برنامه ملي كاهش آسيب ها با عنوان'طرح تحول اجتماعي' در كشور خبر داد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، عليرضا افشار روز شنبه در نشست دبيران ستادهاي صيانت از حريم امنيت عمومي و حقوق شهروندان ضمن تبريك فرارسيدن ماه مبارك رمضان، اظهار داشت: حجاب مانند ساير ظواهر، نمادي از وضعيت دروني جامعه است و اولويت دادن به برنامه هاي فرهنگي بمنظور تقويت عفاف و حياء در جامعه كه مورد تأكيد اسلام است به معني پرداختن به علت ها است.
افشار افزود خوشبختانه پس از دو سال بررسي جامع آسيب هاي اجتماعي، برنامه ملي كاهش آسيب ها و ارتقاي سرمايه اجتماعي تحت عنوان' طرح تحول اجتماعي' آماده اجرا شده است.
وي با بيان اينكه جهت گيري برنامه ريزي هاي فرهنگي بايد به سمتي باشد تا ارزش ها به صورت هنجارهاي اجتماعي مورد توجه مردم قرار گيرند، گفت: حجاب به عنوان شاخص سلامت اجتماعي نشان دهنده موفقيت يا عدم موفقيت ما در برنامه هاي آموزشي، تربيتي، تبليغي و فرهنگي است.
افشار با اشاره به وجود دو مأموريت درون سازماني و برون سازماني ترويج فرهنگ عفاف و حجاب در ادارات تصريح كرد: در سال 1390 برنامه هاي هشت گانه ترويج فرهنگ عفاف و حجاب به كليه ادارات و نهادها ابلاغ شده است.
وي با بيان اينكه وزارت كشور وظيفه نظارت بر برنامه هاي فرهنگي و در بخش عفاف و حجاب در دستگاه ها را بر عهده دارد، ادامه داد: تاكنون دو مرحله بازرسي از كليه وزارت خانه ها، سازمان ها و نهادها صورت گرفته و ضعف ها و اشكالات هر سازمان به مسوول مربوطه منعكس شده است.
دبير ستاد مركزي صيانت از حريم امنيت عمومي و حقوق شهروندان، يكي از مشكلات اجراي قانون ترويج فرهنگ عفاف و حجاب مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي را پيش بيني نشدن اعتبارات دانست و گفت: دستگاهها بايد به دنبال تأمين بودجه از اعتبارات خود در اين زمينه باشند.
در اين جلسه نمايندگان دستگاه هاي اجرايي به ارايه گزارش اقدامات خود در دو بخش درون سازماني و برون سازماني پرداخته و پيشنهاداتي براي توسعه برنامه ها واثر بخشي بالاتر آن ها مطرح و در باره آنها تبادل نظر شد.


