صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جریان‌های اصولگرا، جامعتین را محور قرار دهند

فرهاد تجری
کد خبر: ۱۸۱۰۵۰
| |
2445 بازدید
نماینده قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر محور قرار دادن روحانیت و خصوصاً جامعتین در جریانات اصولگرا، از آنها خواست منیت‌ها و سهم‌خواهی‌های حزبی و گروهی را کنار بگذارند.

به گزارش خانه ملت، "فرهاد تجری " در جلسه علنی امروز-سه‌شنبه ۱۱ مردادماه - مجلس  شورای اسلامی در نطق میان‌دستور خود ماه رمضان را ماه جهاد اکبر انسان در مقابل نفس شیطان خواند و گفت: در طول سه سال اخیر کشور آبستن حوادث مختلفی بودهکه با هدایت داهیانه مقام معظم رهبری، نظام جمهوری اسلامی با سلامت از کوران این بحران‌سازی‌ها عبور نمود و این نقش ولی‌فقیه را و شخصیتی بزرگ همچون ایشان را بعنوان حافظ خط وحدت بیش از پیش روشن می‌نماید، خطی که با توسل به آن هرگونه فتنه و انحراف خنثی می شود.

 

عده‌ای با مصادره نمودن افتخارات نظام  قصد سوء استفاده دارند

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب در مجلس با بیان اینکه فتنه و انحراف مردم حاصل افراط و قدرت‌طلبی است، افزود: انحراف نیز حاصل افراط جدید است و عده‌ای با مصادره نمودن افتخارات نظام و ولایت‌پذیری مردم و حضور بصیرانه مردم در انتخابات و تشکیل باند و رانت‌های قدرت قصد سوءاستفاده دارند که اقدامات ساختارشکنانه و برخلاف خواست مردم این گروه، حساسیت مردم و مسئولان نظام را برانگیخت که با تدبیر مقام معظم رهبری و هوشیاری دلسوزان نظام این توطئه نیز خنثی شد.

وی با تاکید بر ضرورت تداوم وحدت و همدلی در کشور،‌ اظهار کرد: جریانات اصولگرا با محور قرار دادن روحانیت و خصوصا جامعتین و به ویژه شخصیتی بزرگی همچون حضرت آیت‌الله مهدوی کنی از منیت‌ها و سهم‌خواهی‌های حزبی و گروهی گذشته  و پایبندی خود به حرکتی در زیر بیرق و پرچم ولایت فقیه و روحانیت را نشان دهند که تضمین‌کننده سلامت نظام و جلوگیری از انحراف هم همین است.

تجری با اشاره به حادثه دلخراش انحراف و سقوط اتوبوس مسافربری در دو روز پیش در مسیر کرند غرب به سرپل‌ذهاب و کشته شدن قریب به ۲۰ نفر و مجروح شدن حدود ۳۰ نفر از هموطنان خواستار پیگیری نمایندگان استان، مسئولان  استانی و حتی دخالت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی شد و گفت: هر چند اتفاق‌ مذکور احتمالا ناشی از خطای فردی یا نقص فنی خودرو بوده، اما نمی‌توان اثرات ترافیک شدید و کندی مسیر حرکت و تاثیر غیرمستقیم عدم تعریض این مسیر را نادیده گرفت که امیدوارم با پیگیری و دستور رئیس جمهور و وزیران دفاع و راه و شهرسازی هر چه سریع‌تر این مشکل مرتفع شود.

وی خواستار رسیدگی به وضعیت بسیجیان معسر و پرداخت مستمری و حق بیمه و اجرای حکم قانون برنامه پنجم توسعه درخصوص آنها شد و اظهار کرد: در دوران بازسازی و بعد از جنگ تحمیلی برای مردم شریف و ایثارگر قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب از اعتبارات و فرصت‌های ایجادی توفیقی عاید نشد و صرفا از روی اضطرار و با شتاب و عجله، کارهایی انجام شد که تعداد زیادی از آنها ناقص و نیمه‌تمام مانده که در زمینه خدمات زیرساختی و شهرسازی توجه به مسائل عمرانی عنایت ویژه‌ای را می‌طلبد.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس،‌ تصریح کرد: عدم پاکسازی میادین مین علی‌رغم زحمات انجام شده طی دو سال گذشته، به عنوان یکی از مطالبات مردم حوزه انتخابیه بوده و همچنین در جاده‌سازی و بازسازی روستاهای بازسازی نشده مرزی و شهر نفت‌شهر که بعد از دو دهه از اتمام جنگ هنوز آواره و حاشیه‌نشینان شهرهای دیگر گرفتار معضلات اجتماعی بوده، نیز خواست مردم عزیز این خطه بوده و یقینا با تجویز این امر از افرادی سربار به افرادی فعال و مولد تبدیل خواهند شد.

 

مصوبات سفرهای استانی اجرایی شود

تجری خواستار اجرایی شدن مصوبات سفرهای استانی دولت شد و گفت: اجرای مصوبات سفر دولت در این شهرستان‌ها نظیر تصویب سازمان مناطق گرمسیری جهاد کشاورزی، اداره کل شیلات، مطالعه و اجرای فرودگاه قصرشیرین و یا سرپل‌ذهاب و تاسیس دانشکده منابع طبیعی و شیلات قصرشیرین و دیگر مصوبات دولت و از جمله قانون منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین و اجرایی نمودن آن از انتظارات مردم حوزه انتخابیه است.

نماینده قصر شیرین با اشاره به کم‌توجهی وزارت نیرو به پروژه‌های آب شهرستان‌های حوزه انتخابیه‌اش، اضافه کرد: مایه تاسف است که از منابع آبی که از کشور خارج می‌شود، نتوانیم برای مردم ایثارگر منطقه استفاده کنیم.

وی افزود: سد مخزنی گیلانغرب که بیش از ۱۵ سال آبگیری شده و هنوز استفاده‌ای برای مردم به جهت تکمیل نبودن شبکه‌های آن ندارد و تکمیل و اجرایی شدن سدهای زاگرس و دایک گیلانغرب و سد کل‌کش و پاتاق از مطالبات بحق مردم از وزارت نیرو است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟