صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش جعل اسناد در ایران

کد خبر: ۱۸۰۸۰۱
| |
2060 بازدید

واحد مرکزی خبر: وزیر کشور، از کاهش دو و هشت دهم درصدی جعل اسناد و مدارک در سال گذشته در مقایسه با سال قبل آن خبر داد.

آقای محمد نجار در پایان چهارمین نشست پیشگیری از جعل اسناد در جمع خبرنگاران گفت: با وجود افزایش صدور اسناد مختلف در کشور، با انجام اقدامات پیشگیرانه، تعداد پرونده های تشکیل شده در زمینه جعل اسناد، کاهش یافته است.

وی افزود: افزایش ضریب ایمنی در طراحی و تولید انواع چک های بانکی، اسکناس و اوراق بهادار، استانداردسازی شناسنامه و انواع چک ، صدور اسناد مالکیت تک برگی و تغییر در نحوه پرداخت حق الثبت از نقدی به روش کارت خوان در دفاتر ثبت اسناد ، آموزش و اطلاع رسانی و بررسی و اصلاح چرخه صدور اسناد و مدارک تحصیلی و دانشگاهی از جمله مصوبات نشست پیشگیری از جعل اسناد بود.

وزیر کشور گفت: اصلاح فرایند صدور اسناد و مدارک پایه و تقویت ایمنی آن با تدوین استاندارد مرتبط با اسناد، تجهیز نظام اداری به سامانه الکترونیکی، کاهش اسناد و مدارک کاغذی و افزایش آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق رسانه ها به ویژه رسانه ملی، مهمترین راهکارها برای رفع مشکلات موجود در زمینه جعل اسناد و مدارک در کشور است.

وی پیشگیری و مقابله با این معضل را نیازمند عزم ملی و تلاش و همکاری همه دستگاه ها به ویژه صدا و سیما بیان کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟