صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برنامه اسپانيا براي عقيم‌سازي کودک آزاران

فرناندز برمه خو افزود: نام همه کساني که به جرم سوءاستفاده جنسي از کودکان و نوجوانان در دادگاه محکوم شده‌اند، در فهرستي قرار داده خواهد شد تا در آينده و پس از آزادي نتوانند به استخدام هيچ نهادي که با کودکان و نوجوانان سروکار دارد، درآيند.
کد خبر: ۱۸۰۵۶
| |
14045 بازدید

دولت اسپانيا در نظر دارد کساني را که به کودکان و نوجوانان تجاوز مي‌کنند و سابقه کودک آزاري دارند، با استفاده از داروهاي شيميايي عقيم سازد.

وزراي کشور و دادگستري دولت سوسياليست اسپانيا در کنفرانس مطبوعاتي که در شهر مادريد برگزار شد، اعلام کردند: طرحي را با همکاري حزب خلق که در اپوزيسيون قرار دارد، براي تشديد مجازات تروريست‌ها و کساني که کودکان و نوجوانان را مورد آزار جنسي قرار مي‌دهند، به مجلس ارايه مي‌کنند.

اين طرح از آنجا که با مشارکت مهمترين نيروي مخالف دولت تهيه شده است به احتمال زياد بدون هيچ‌گونه تغييري به تصويب پارلمان خواهد رسيد.

بر پايه آنچه «ماريانو فرناندز برمه خو»، وزير دادگستري، اعلام کرد، نه تنها مجازات کساني که متهم به کودک آزاري و سوءاستفاده جنسي از کودکان و نوجوانان هستند، به طور چشمگيري افزايش خواهد يافت، بلکه اين افزاد پس از گذراندن دوران محکوميت در زندان و آزادي به مدت بيست سال تحت نظر قرار خواهند گرفت.

اين اقدام درباره خرابکاراني که از زندان آزاد مي‌شوند، نيز صورت خواهد گرفت.

فرناندز برمه خو افزود: نام همه کساني که به جرم سوءاستفاده جنسي از کودکان و نوجوانان در دادگاه محکوم شده‌اند، در فهرستي قرار داده خواهد شد تا در آينده و پس از آزادي نتوانند به استخدام هيچ نهادي که با کودکان و نوجوانان سروکار دارد، درآيند.

کساني که بيش از يک بار به جرم سوءاستفاده جنسي و تجاوز به کودکان و نوجوانان دستگير شده باشند، در صورتي که کميسيوني پزشکي اين اعمال را نتيجه بيماري بداند، با استفاده از داروهاي شيميايي به طور موقت عقيم خواهند شد.

در آلمان از سال ۱۹۶۹ ميلادي کودک آزاراني که بيش از ۲۵ سال سن داشته باشند و در پيامد نظر موافق کميسيون پزشکي با استفاده از دارو عقيم مي‌شوند.

قانون مشابهي در سوئد نيز در سال ۱۹۹۳ ميلادي به تصويب رسيده است، در حالي که در فرانسه از سال آينده ميلادي اين چنين تدبيري به کار گرفته خواهد شد.

در ديگر کشورهاي اروپايي چون ايتاليا از سال‌ها پيش طرح عقيم‌سازي کودک آزاران در مجلس مطرح است، ولي تاکنون توافقي براي تصويب آن به دست نيامده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۷ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۳
کاش این طرح در ایران نیز اجرا می شد.
ناشناس
|
Norway
|
۰۷:۳۵ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۳
عقیم شدن ربطی به تجاوز به کودکان ندارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۳
بهتر است مسئولين بجاي طرح مبارزه ظاهري با مفاسد اجتماعي با وضع قوانيني اين چنين بازدارنده امنيت را به جامعه بازگردانند. نه اينكه پس از چند روز يا چند ماه دوباره اين انسان نماها را در جامعه رها كنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۳
در ايران چطور؟!!!
كسي نميخواهد براي اينهمه تجاوز و فساد كاري بكند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۳
طرح جالبي است و مي تواند يكي از راههاي پيشگيري از سوءاستفاده جنسي كودكان باشد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۳
فکر خوبی است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۳
در ایران هم ای کاش همچین قانونی برای کسانی که تجاوز به عنف می کنند و کودک آزار هستند داشته باشیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۳
قانون بسيار خوبي است بنظرمن بهتر است در كشور ما اين قانون قبل ازقانون اعدام اجرا شوددر صورت ادامه دادن متخلف حكم اعدام اجرا شود .
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۳
تو ايران هم اگر اگر این کار صورت گیرد بهتر از اعدام هستش ... همينطور تنبيهات بعدي مثل اجبار در زندگي در همان محل ... نداشتن حقوق اجتماعي تا 20 سال ... اين كار از اعدام بهتره و در دنيا هم موجه تر به نظر مياد...
ناشناس
|
Colombia
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۳
فکر میکنم که منظور عقیم کردن نیست بلکه ناتوانی جنسی که بد ترجمه شده است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟