صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
یوسف‌نژاد در موافقت با دو فوریت طرح شناسه‌دار کردن اشیای عتیقه:

وضعیت ثروت‌های ملی بسیار نگران‌کننده است

کد خبر: ۱۸۰۴۸۵
| |
2196 بازدید
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی یکی از مهمترین مسائل هر ملت و کشور را حفظ آثار و میراث فرهنگی عنوان کرد و خواستار تصویب قانونی برای حفظ آثار تاریخی در کشور شد.

به گزارش خانه ملت، "علی‌اصغر یوسف‌نژاد" در جلسه علنی امروز -یکشنبه ۹ مردادماه- مجلس شورای اسلامی در تشریح دلایل موافقت خود با دو فوریت طرح تهیه شناسه رسمی برای اشیای عتیقه و میراث فرهنگی، اظهار کرد: این طرح یکی از مسائل مهمی است که هم با دستگاه‌های ذی‌ربط و هم با کمیسیون‌های تخصصی مجلس ارتباط دارد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه وضعیت ارزش‌ها و ثروت‌های ملی بسیار نگران‌کننده است، گفت: نگرانی برخی از مخالفان این طرح استفاده از نظرهای کارشناسان است؛ اما باید گفت که چه موضوعی مهمتر از حفظ آثار تاریخی در اختیار خانواده‌ها وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از آثار تاریخی کشور در حال از بین رفتن هستند، افزود: ما آثار تاریخی زیادی داریم؛ اما متاسفانه قانون متناسبی با آنها نداریم و چه نیازی بالاتر از شناسه‌دار کردن میراث فرهنگی وجود دارد.

به گفته یوسف‌نژاد، میراث و آثار تاریخی باید از سوی مجلس پشتیبانی شود، زیرا سال‌هاست که این آثار به روش قاچاق و غیرصحیح از کشور خارج می‌شود؛ اما اگر تکالیفی را برای دستگاه‌های ذی‌ربط مشخص کنیم از قاچاق این آثار جلوگیری می‌شود.

وی تاکید کرد: این طرح باید در سال‌های گذشته مطرح می‌شد، زیرا یکی از مهمترین مسائل هر ملتی حفظ آثار فرهنگی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟