صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

شکایت دفتر هاشمی رفسنجانی از دو روزنامه

دادگاه مطبوعات برای رسیدگی به شکایت هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از روزنامه های ایران و وطن امروز صبح روز یکشنبه 9 مرداد ماه با حضور اعضای هیئت منصفه مطبوعات در شعبه 76 دادگاه عمومی تهران و به ریاست قاضی سیامک مدیر خراسانی برگزار می شود.
کد خبر: ۱۸۰۱۴۴
| |
22589 بازدید

مدیر مسئول سابق روزنامه ایران گفت: جلسه دادگاه مطبوعات برای رسیدگی به شکایت اکبر هاشمی رفسنجانی از روزنامه‌های ایران و وطن امروز صبح روز یکشنبه برگزار می شود.

کاوه اشتهاردی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص شکایت آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی از روزنامه ایران اظهار داشت: دادگاه مطبوعات برای رسیدگی به شکایت هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از روزنامه های ایران و وطن امروز صبح روز یکشنبه 9 مرداد ماه با حضور اعضای هیئت منصفه مطبوعات در شعبه 76 دادگاه عمومی تهران و به ریاست قاضی سیامک مدیر خراسانی برگزار می شود.

وی ادامه داد: این شکایت از طرف رئیس دفتر هاشمی رفسنجانی و به اتهام نشر اکاذیب علیه اینجانب و مهرداد بذرپاش اقامه شده است.

اشتهاردی همچنین محمد، مهدی، محسن، فائزه، فاطمه و یاسر هاشمی رفسنجانی را از دیگر افرادی اعلام کرد که شکایت های جداگانه ای علیه او به دادگاه ارائه کرده اند.

مدیر مسئول سابق روزنامه ایران همچنین سید محمد خاتمی، مهدی کروبی، عبدالله جاسبی، حسین موسویان، مجتبی ناطق نوری، ابوالفضل فاتح و مهدی خزعلی را از دیگر شاکیان روزنامه ایران در ایام مسئولیت خود در این روزنامه معرفی کرد.

اشتهاردی بیشترین تعداد از این پرونده ها را مربوط به شکایت دانشگاه آزاد و مهدی هاشمی برشمرد.

تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات