الهام: همسرم مثل ابوذر، تنهاست

از دولت نهم تمام سایت های مجوزدار خانم رجبی بسته شده و تریبون ندارد، اما اگر لازم باشد در حد ضرورت صحبت می کند. او نسبت به دین و اعتقاداتش احساس مسئولیت میکند و هرجا لازم ببیند به وظیفه شرعی خود عمل میکند.
کد خبر: ۱۷۹۹۵۸
| |
14106 بازدید

خانم رجبی از دوران سازندگی و اصلاحات همیشه دغدغه مکتب امام را در مبانی خود داشته و در این زمینه صحبت های زیادی نیز داشته است، اما فعالیت سیاسی وی ارتباطی به من ندارد.

غلامحسین الهام در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان مطلب بالا  دلیل کاهش موضع گیری های سیاسی همسرش را تریبون نداشتن خواند وافزود: او آدم مستقلی است و معمولاً گروه های سیاسی افراد مستقل را بر نمی تابند.

وی اظهار داشت:از دولت نهم تمام سایت های مجوزدار خانم رجبی بسته شده و تریبون ندارد، اما اگر لازم باشد در حد ضرورت صحبت می کند. او نسبت به دین و اعتقاداتش احساس مسئولیت میکند و هرجا لازم ببیند به وظیفه شرعی خود عمل میکند.

دکترالهام همچنین گفت: فاطمه رجبی صریح و تنهاست، همچون ابوذر.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت