صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نمايشگاه‌هاي با تخفیف ضيافت افتتاح شد

ساعت كار نمايشگاه‌هاي ضيافت در تهران از 10 صبح تا 10 شب و در ساير استان‌ها با توجه به شرايط جغرافيايي و‌آب و هوايي متغير خواهد بود.
کد خبر: ۱۷۹۹۴۱
| |
4651 بازدید

نمايشگاه‌هاي ضيافت با عرضه كالاهاي مورد نياز مردم در ماه مبارك رمضان با تخفيف 10 تا 25 درصدي از امروز به مدت 10 روز آغاز به كار كردند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، عباس قبادي معاون وزير بازرگاني در مراسم آغاز به كار اين نمايشگاه در مصلاي تهران اظهار داشت: در نمايشگاه‌هاي عرضه مستقيم كالا سعي مي‌كنيم تا مواد غذايي و كالاهاي اساسي مردم كه در اين ماه مبارك افزايش تقاضا دارند را تا حدي كنترل كرده و افزايش قيمت آنها جلوگيري كنيم.

وي افزود: فروش فوق‌العاده واحدهاي صنفي در 3 هزار واحد صنفي در تهران و 6 هزار واحد صنفي در سراسر كشور اقدام به عرضه مايحتاج عمومي مردم با 5 تا 10 درصد زير قيمت مي‌كنند.

معاون وزير بازرگاني همچنين گفت: در 180 نقطه ميادين ميوه و تره‌بار شهرداري تهران كالاهاي مورد نياز مردم با نظارت بازرسين سازمان بازرگاني استان تهران عرضه مي‌شود.

همچنين قاسم نوده فراهاني نيز در اين مراسم گفت: ساعت كار نمايشگاه‌هاي ضيافت در تهران از 10 صبح تا 10 شب و در ساير استان‌ها با توجه به شرايط جغرافيايي و‌آب و هوايي متغير خواهد بود.

فراهاني گفت: در نمايشگاه‌هاي عرضه مستقيم كالا گوشت مرغ، گوشت قرمز، روغن، شكر، شوينده‌ها و مواد مورد نياز مردم عرضه مي‌شود.

وي افزود: واحدهاي صنفي 8 اتحاديه عرضه كننده كالاهاي اساسي، مواد غذايي و مواد پروتئني، محصولات خود را در ماه مبارك رمضان با 5 تا 10 درصد تخفيف عرضه مي‌كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟