مظلومي: رحمتــي با خــدا دوپينگ كـرده بـود!
سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: ما براي تساوي به تهران نيامده بوديم و مطمئن بودم يا بازي را ميبريم يا ميبازيم، خوشحالم كه به اين بازي را برديم.
پرويز مظلومي پس از پيروزي تيمش مقابل تيم فوتبال پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: هر دو تيم بازي خوبي را به نمايش گذاشتند. ضمن تشكر از بازيكنانم، به بازيكنان پرسپوليس نيز براي فوتبال زيبايشان تبريك ميگويم اما، ما براي اين بازي برنامه و هدف داشتيم و خوشحالم كه به هدفمان رسيديم.
مظلومي گفت: ما بايد در نيمهي اول هدفمان را اجرايي ميكرديم و به گل ميرسيديم اما، با توجه به روز خوب مهدي واعظي در دروازهي پرسپوليس، اين كار به تعويق افتاد. تاكتيك ما در اين بازي پرس در مركز زمين و استفاده از ضد حملات بود كه با توجه به بازيكنان سرعتي كه تيم ما دارد، به غافلگيري مدافعان پرسپوليس ايمان داشتم و پيشبيني گل را ميكردم. پرسپوليس زماني كه متوجه شد ما تاكتيك آنها را خنثي كردهايم به استفاده از توپهاي سوم و فوتبالي هوايي روي آورد كه بازيكنان ما پوشش خوبي را دادند و حضور برجستهي مهدي رحمتي در دروازهي تيم را نيز بايد سهم عمدهاي در دفاع تيم مس دانست.
مظلومي گفت: من اول بازي تاكيد كردم كه به دنبال تساوي و وقت تلف كردن نيستم؛ ما يا بازي را ميبرديم و يا ميباختيم كه خوشحالم به هدفمان رسيديم و پيروزي شيرين خارج از خانه مقابل قهرمان فصل پيش را كسب كرديم.
سرمربي تيم مس همچنين دربارهي عملكرد مهدي رحمتي به خبرنگاران گفت: همه ميدانيد كه رحمتي با وجودي كه دچار مصدوميت بود، درون دروازهي ما ايستاد و با جان و دل بازي كرد. او بهترين دروازهبان ايران است و شما نميتوانيد بگوييد كه دوپينگ كرده؛ معتقدم اگر او دوپينگ هم كرده باشد اين كار را با خدا انجام داده است.
وي درباره عملكرد داوري بازي نيز تصريح كرد: از نظر من داوري هيچ مشكلي نداشت و اگر قرار است، قانون پنالتي نبودن توپي كه با شدت به دست مدافع در محوطهي جريمه برخورد ميكند پابرجا باشد، آن صحنه پنالتي نبود وگرنه ما تابع داور بوديم و در صورت گرفتن پنالتي نيز هيچ اعتراضي نميكرديم. معتقدم مسعود مرادي عملكرد خوبي داشت و ممكن است در برخي صحنهها دچار اشتباهاتي شده باشد اما، در كل تمركز لازم را بر جريان بازي داشت و به خوبي از عهدهي قضاوت آن برآمد.


