نماینده کرمانشاه:
قانون برای برخورد با ارازل و اوباش واضح و شفاف است
اگر مسئولان مربوطه راه و روش درستي براي برخورد با اين افراد در پيش نگيرند قطعا جامعه دچار يك هرجومرج خواهد شد و به هم ميريزد. بنده معتقدم در برخورد با اوباش و اراذل قانون بهصورت شفاف و واضح همهچيز را مشخص كرده است و اگر كسي فكر ميكند خلأ قانوني وجود دارد مجلس آمادگي خود را براي وضع قوانين جديد يا رفع ابهام از قوانين فعلي اعلام ميكند.
کد خبر: ۱۷۹۲۴۷
| | 4360 بازدید
سرویس مجلس تابناک- جهانبخش اميني، با اشاره به قتل روحالله داداشي و برخی مشکلات پیش آمده در جامعه گفت: این رخداد مردم را رنج ميدهد و واقعا براي نظام تلخ بود. نظامي كه از نظر سرويسهاي اطلاعاتي خيلي توانمند است، اما حركت 4 نفر اوباش و اراذل باعث تالمات روحي و رواني مردم شد.
نماينده مردم كرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: اين اتفاقات در كشور جمهوري اسلامي ايران كه بايد مردم در امنيت و آسايش كامل زندگي كنند، جاي تأسف دارد. چرا كه هم نگراني مردم را بهخاطر از بين رفتن امنيت اجتماعي در پي دارد و هم رفتاري است كه اصلا پسنديده نيست و هم در شان نظام جمهوري اسلامي نیست.
وي در ادامه گفت: اين رفتارها و اتفاقات كه تاكنون موجب قتلهايي شده يا موجبات آزار و اذيت نواميس مردم را فراهم آورده از نظر تبليغات جهاني آثار سويي دارد و حتي اثر آن از انفجار بمب و كشته شدن چند نفر بهمراتب بيشتر است.
امینی ادامه داد: در پي ناامني در جامعه رسانههاي بيگانه اين موضوع را در بوق و كرنا ميكنند و به قصد تخريب چهره نظام دست به هر كاري ميزنند. اين رفتارها كه به وسيله عدهاي افراد معلومالحال بروز پيدا ميكند، موجب ميشود كه آرامش در بين مردم از بين برود و جامعه دچار يك نوع ترس و واهمه از اين افراد شود كه ضررش از هرچيزي بيشتر است، چرا كه ذهن مردم را به سمت عدمكارايي مسئولان مربوطه ميبرد و باعث ميشود مردم نسبت به اين عزيزان بدبين شوند.
اميني افزود: اگر مسئولان مربوطه راه و روش درستي براي برخورد با اين افراد در پيش نگيرند قطعا جامعه دچار يك هرجومرج خواهد شد و به هم ميريزد. بنده معتقدم در برخورد با اوباش و اراذل قانون بهصورت شفاف و واضح همهچيز را مشخص كرده است و اگر كسي فكر ميكند خلأ قانوني وجود دارد مجلس آمادگي خود را براي وضع قوانين جديد يا رفع ابهام از قوانين فعلي اعلام ميكند.
وی گفت: اگر ميخواهيم در آينده شاهد چنين اتفاقاتي نباشيم و مردم در آسايش و امنيت كامل زندگي كنند بايد برخورد شديدتري با اين افراد شود و همچنين حضور نيروهاي انتظامي در سطح جامعه بايد بهصورتي باشد كه هيچكس بهخودش اجازه چنين رفتاري را ندهد و نيروهاي انتظامي بايد با تسلط بيشتر از وقوع چنين حوادثي جلوگيري كنند.
تازه ترین اخبار مجلس شورای اسلامی را در صفحه سرویس مجلس تابناک بخوانید.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




