صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سپهوند: مشکل اشتغالم حل نشود، جهاني نمي روم

کد خبر: ۱۷۸۶۱
| |
1616 بازدید

مرتضي سپهوند گفت: چنانچه مشکلات شغلي ام از سوي مسئولين برطرف نشود، در مسابقات قهرماني جهان براي تيم ملي ايران به روي رينگ نخواهم رفت.

ملي پوش بوکس ايران که عملکرد مناسبي را از خود در بازي ها ي المپيک پکن به نمايش گذاشت، در گفت وگو با ايرنا خاطرنشان ساخت: دو روز است که تمرينات انفرادي را آغاز کرده ام ولي اگر قول هاي مسئولين فدراسيون بوکس عملي نشود و بازهم از لحاظ شغلي دچار مشکل شوم در مسابقات جهاني به روي رينگ نخواهم رفت.

وي افزود: مقصودي نايب رئيس فدراسيون طرحي را ارئه کرده که نياز به موافقت استاندار لرستان دارد که اميدوارم همکاري هاي لازم صورت بگيرد، چرا که يک ملي پوش نبايد تا اين حد براي تامين زندگي خود دچار مشکل باشد.

سپهوند گفت: در بازيهاي المپيک تا زمان بازي من با نماينده دومنيکن هيچ مدالي توسط کاروان کسب نشده بود و انتظارات از تيم ملي بوکس بالا رفته بود و مسئولين ورزش هم با صحبت هاي خود استرس را در من افزايش دادند، اما قصد توجيح نداشته و مسلما مقصر اصلي خودم بودم.

وي در پايان گفت: در هنگام برگزاري بازيهاي المپيک پکن، احدي مربي اختصاصي ام روي سکو بود و اين مساله مشکلات زيادي به وجود آورد، چراکه احدي به خوبي از شرايط روحي ام اطلاع داشت و حضورش مي توانست کمک فراواني کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟