مالك راهآهن نيستم، دوست دارم كمك كنم
سرمربي جديد تيم فوتبال راهآهن گفت: دليل پيوستنش به اين تيم، علاقهاش براي كمك به بخش خصوصي است كه به تازگي راه آهن را خريداري كرده است.
کد خبر: ۱۷۸۴۰۴
| | 3209 بازدید
علي دايي در گفتوگو با ايسنا، درباره قراردادش با تيم فوتبال راه آهن شهرري اظهار كرد: به نظرم راهآهن اولين تيم دولتي است كه خصوصي شده است و من خيلي دوست داشتم به اين تيم كمك كنم و اميدوارم بتوانم در اين راه موفق باشم تا در خصوصيسازي فوتبال نقشش داشته باشم.
وي ادامه داد: اگر ميخواهيم فوتبالمان به موفقيت دست پيدا كند، بايد به سمت خصوصي شدن پيش برويم و با توجه به شرايط موجود احساس كردم ميتوانم در راه آهن خوب كار كنم و در نتيجه به اين تيم پيوستم.
دايي در ادامه با اشاره به صحبتهاي مطرح شده درباره اين كه احتمال دارد او يكي از مالكين جديد راه آهن باشد، افزود: متاسفانه برخي، صحبتهاي من را تحريف ميكنند و اين گونه شايعات را مطرح ميكنند. من از زماني كه به راه آهن پيوستم تنها يك بار با مالك باشگاه ديدار كردهام و مالكيت خود در راه آهن را تكذيب ميكنم. سرمربي جديد راه آهن در پاسخ به اين سوال كه دليل استقبال شديد تماشاگران از تمرينهاي راه آهن با حضور وي را در چه ميداند، خاطرنشان كرد: مردم هميشه به من لطف داشتهاند. من هميشه براي مردم زندگي كردهام و آرزو ميكنم تا پايان عمر هم با مردم باشم و ميدانم همه اين محبتها به دليل لطف خداست كه هميشه شامل حال من بوده است.
سرمربي تيم فوتبال راه آهن درباره شايعات مطرح شده در مورد خروج راه آهن از تهران و انتقالش به مشهد نيز تصريح كرد: خريداران باشگاه اعتقاد دارند تيمي مانند راه آهن كه سابقه 70 ساله در فوتبال ايران دارد، بايد با همين نام به كار ادامه دهد و حتي حاضر نشدند نام تيم را تغيير دهند؛ بنابراين تيم در تهران خواهد ماند و با قدرت به كارش ادامه ميدهد.
در ادامه از علي دايي درباره دليل انتخاب برادرش به عنوان دستيار پرسيده شد كه او جواب داد: محمد مدرك A دارد و در حال حاضر بهتر از او نميشد كسي را سراغ داشت كه با جان و دل كنار من كار كند و محرم اسرار من نيز باشد. بهترين گزينهاي كه انتخاب كردم برادرم بود چرا كه او در چند تيم مربيگري كرده است و ميتواند به من كمك كند.
وي در ادامه با بيان اينكه به كار گروهي اعتقاد دارد و دستيار اول و دوم برايش مفهومي ندارد، افزود: كساني را كه به عنوان دستيار انتخاب كردهام، ميتوانند به من در هدايت تيم كمك كنند. برادرم، بهزاد غلامپور، مسعود عاليپور، يحيي گلمحمدي و مياچ جزو بهترينها هستند كه ميتوانند به من و راه آهن كمك كنند.
دايي در ادامه با بيان اينكه دوست دارم رافخايي به تيمش بپيوندد اظهار كرد: با اين بازيكن صحبتهايي كردهام و اميدوارم شرايط براي پيوستن او به ما فراهم شود. محدوديت بازيكن، دست ما را بسته است اما من به كار كادر فني و بازيكنان تيمم اعتماد دارم و اميدوارم با اين تيم به موفقيت برسم.
دايي در ادامه هدفش براي فصل آينده را ارتقاي كيفيت بازي راه آهن عنوان كرد و گفت: سعي ميكنيم با بالا بردن كيفيت بازي، نتايج بسيار خوبي كسب كنيم و نسبت به سال گذشته، چندين پله بالاتر در جدول قرار بگيريم.
سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران در پاسخ به اين سوال كه چرا مانند سال قبل، مهدي تارتار را كه سابقه مربيگري در راه آهن را دارد به عنوان دستيار انتخاب نكرده است، خاطرنشان كرد: من مهدي را دوست دارم و با او رفيق هستم. سال گذشته با او در پرسپوليس كار كردم و همان زمان نيز دوست داشتم او در كنار ما بماند، اما به راه آهن رفت. امسال هم دوست دارم با اين گروه كار كنم و براي مهدي تارتار كه يكي از بهترين مربيان ايران است، آرزوي موفقيت دارم.
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران در ادامه با انتقاد از اعتراض تماشاگران و برخي كارشناسان از عملكرد تيم ملي در اولين بازي تداركاتياش برابر ماداگاسكار، گفت: من جزو كساني هستم كه به كار كارلوس كيروش اعتقاد كامل دارم. از روز اولي كه او به ايران آمد، از او حمايت كردم و تا پايان نيز حامي او خواهم بود. با يك بازي نميشود درباره تيم ملي نظر داد و از هواداران تيم ملي ميخواهم با حضورشان در استاديوم فقط به حمايت از تيم ملي فكر كنند تا براي موفقيت اين تيم كمك كنند.
دايي ادامه داد: هواداران با تشويقها و حمايتهايشان ، خيلي ميتوانند به تيم ملي و كيروش كمك كنند چرا كه كيروش در حال حاضر بهترين گزينهاي است كه در ايران ميتواند كار كند ولي براي موفقيت به زمان نياز دارد.
دايي در پايان درباره هواداران تيم فوتبال پرسپوليس نيز گفت: من هميشه گفتهام خود را مديون هواداران پرسپوليس ميدانم و هميشه براي اين تيم و هوادارانش آرزوي موفقيت كردهام.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


