صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیکر حجت الاسلام مهندسی تشییع شد

پیکر مطهر حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی مهندسی از ساعت 10 صبح با حضور هزاران نفر از روحانیون و طلاب حوزه علمیه و زایران و مجاوران حضرت معصومه(س) از مسجد امام حسن عسکری(ع) واقع در چهار راه بازار به سمت حرم مطهر تشییع شد.
کد خبر: ۱۷۸۱۵۶
| |
16535 بازدید
|
۲

پیکر مطهر حجت الاسلام مهندسی از استادان برجسته حوزه علمیه قم پس از تشییع به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و طواف به دور بارگاه مطهر در جوار مقبره شهید محمد مفتح خاکسپاری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیکر مطهر حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی مهندسی از ساعت 10 صبح با حضور هزاران نفر از روحانیون و طلاب حوزه علمیه و زایران و مجاوران حضرت معصومه(س) از مسجد امام حسن عسکری(ع) واقع در چهار راه بازار به سمت حرم مطهر تشییع شد.

حجت الاسلام مروی، معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، نمایندگان مراجع معظم، آیت الله رضا استادی، مسئولان رادیو معارف، اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و دست اندرکاران برنامه تلویزیونی "به سمت خدا" در مراسم تشییع این روحانی فاضل و برجسته حضور داشتند.

نماز میت بر پیکر مرحوم مهندسی توسط حجت الاسلام والمسلمین محمد سعیدی، امام جمعه قم و تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) قرائت و پیکر آن مرحوم در جوار مقبره شهید مفتح در خاک آرمید.

حجت الاسلام سیدحسن موسوی امام جمعه شهر آباده استان فارس در سخنان کوتاهی در مراسم تدفین آن مرحوم از حضور نماینده رهبر معظم انقلاب، اعضای جامعه مدرسین، نمایندگان مراجع معظم تقلید و صدور بیانیه توسط آیت الله مکارم شیرازی همچنین حضور اقشار مختلف مردم قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه مرحوم مهندسی اهل شهرستان آباده بود گفت: وی هم محله‌ای شهید مفتح بود و امروز هم در جوار آرامگاه او به خاک سپرده می‌شود.

موسوی اظهارداشت: مرحوم مهندسی فردی کوشا و زحمتکش بود و در منابر نماز جمعه آباده سخنرانی‌های به یادماندنی ایراد می‌کرد.

گفتنی است مراسم سومین روز ارتحال آن مرحوم عصر امروز چهارشنبه از ساعت 18 در حسینیه سیدالشهداء خیابان صفائیه برگزار می‌شود همچنین مراسم دیگری نیز روز جمعه از ساعت 11 در مصلای شهر آباده برگزار خواهد شد.

یادآور می شود استاد محمد‌مهدی مهندسی، یکی از اساتید بنام حوزه علمیه قم بود که در سال 32 در شهر آباده متولد شد و در سال 54 به حوزه علمیه ورود پیدا کرد و بر اثر عارضه قلبی چند روز در بیمارستان کسری تهران بستری بود و بعد از ظهر روز دوشنبه به دیار باقی شتافت.

این عالم عالیقدر از دارای سوابقی همچون مدیرگروه اخلاق دانشگاه معارف اسلامی قم، استاد مرکز تخصصی فلسفه حوزه علمیه قم، استاد موسسه علمی، پژوهشی امام خمینی (ره)، عضو هیئت علمی دائرةالمعارف عرفانی موسسه پژوهشی امام خمینی(ره)، کارشناس شبکه سراسری رادیو معارف و شبکه قرآن سیما، استاد موسسه امام صادق(ع) قم، استاد اخلاق مدارس حوزه علمیه قم و استاد راهنما و داور سطح چهار حوزه علمیه قم بوده است.

وی علاوه بر حضور در برنامه های رادیو معارف به عنوان کارشناس در برنامه به "سمت خدا" در سیمای جمهوری اسلامی به عنوان یکی از کارشناسان این برنامه حضور داشت.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
کیا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
جالب است بدانید منزل ایشان درزمان حیاتشان همان منزل قدیمی شهید مفتح بود امروز نیز در بقعه ای که شهید مفتح در آن دفن هست به خاک سپرده شد
عاش سعیدا و مات سعیدا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟