تصادف هوو با پژو، 5 قرباني گرفت

در اين حادثه خونين راننده و چهار سرنشين خودرو 405 در دم فوت كردند، کارشناس پليس راه علت تصادف را انحراف به چپ خودرو هوو گزارش كرده است.
کد خبر: ۱۷۷۶۸۱
| |
3154 بازدید
طي 48 ساعت گذشته در محورهاي مواصلاتي لرستان، در چهار فقره تصادف رانندگي 9 نفر جان خود را از دست دادند.

به گزارش ايسنا، ماموران پاسگاه ژان شهرستان دورود روز گذشته برابر اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر يک مورد تصادف در محور اصلي دورود – خرم‌آباد، به محل اعزام كه مشاهده شد، تصادف بين دو دستگاه خودرو کاميون بنز و تريلر هوو که از سمت خرم‌آباد به دورود در حرکت بوده با دو دستگاه خودرو پژو 405 برانندگي و سرنشيني دو نفر و يك دستگاه خودرو ديگر 405 به رانندگي و سرنشيني 6 نفر که در مسير بالعكس در حرکت بوده‌اند، بوقوع پيوسته است.

در اين حادثه خونين راننده و چهار سرنشين خودرو 405 در دم فوت كردند، کارشناس پليس راه علت تصادف را انحراف به چپ خودرو هوو گزارش كرده است.

به گزارش ايسنا، در دو روز گذشته بر اثر سه فقره تصادف رانندگي در شهرستان‌هاي دلفان، خرم‌آباد ، كوهدشت و ازنا چهار نفر جان خود را از دست دادند كه بنا بر اظهارات كارشناسان پليس‌راه، علت تامه اين تصادفات، تخطي از سرعت مطمئنه، عدم توجه به جلو از جانب رانندگان گزارش شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت