میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تصادف هوو با پژو، 5 قرباني گرفت

در اين حادثه خونين راننده و چهار سرنشين خودرو 405 در دم فوت كردند، کارشناس پليس راه علت تصادف را انحراف به چپ خودرو هوو گزارش كرده است.
کد خبر: ۱۷۷۶۸۱
| |
3175 بازدید

طي 48 ساعت گذشته در محورهاي مواصلاتي لرستان، در چهار فقره تصادف رانندگي 9 نفر جان خود را از دست دادند.

به گزارش ايسنا، ماموران پاسگاه ژان شهرستان دورود روز گذشته برابر اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر يک مورد تصادف در محور اصلي دورود – خرم‌آباد، به محل اعزام كه مشاهده شد، تصادف بين دو دستگاه خودرو کاميون بنز و تريلر هوو که از سمت خرم‌آباد به دورود در حرکت بوده با دو دستگاه خودرو پژو 405 برانندگي و سرنشيني دو نفر و يك دستگاه خودرو ديگر 405 به رانندگي و سرنشيني 6 نفر که در مسير بالعكس در حرکت بوده‌اند، بوقوع پيوسته است.

در اين حادثه خونين راننده و چهار سرنشين خودرو 405 در دم فوت كردند، کارشناس پليس راه علت تصادف را انحراف به چپ خودرو هوو گزارش كرده است.

به گزارش ايسنا، در دو روز گذشته بر اثر سه فقره تصادف رانندگي در شهرستان‌هاي دلفان، خرم‌آباد ، كوهدشت و ازنا چهار نفر جان خود را از دست دادند كه بنا بر اظهارات كارشناسان پليس‌راه، علت تامه اين تصادفات، تخطي از سرعت مطمئنه، عدم توجه به جلو از جانب رانندگان گزارش شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات