صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اقدام تازه دیوید بکهام پس از تولد دخترش

بکهام پس از تولد دخترش در نخستین بازی تیم لس آنجلس گلکسی کفشی صورتی به پا داشت که نام تمامی فرزندانش بر روی آن حک شده بود.
کد خبر: ۱۷۷۶۳۳
| |
5815 بازدید

بکهام پس از تولد نخستین دخترش در یک بازی دوستانه با کفشهای صورتی حاضر شد که نام چهار فرزندش بر روی آن نقش دوخته شده بود.

به گزارش مهر، بازیکن تیم فوتبال لس آنجلس گالکسی پس از تولد نخستین دخترش که آنرا "هارپر سون" (Harper  seven) نام نهاده است، در پوست خود نمی گنجد.



بکهام پس از تولد دخترش در نخستین بازی تیم لس آنجلس گلکسی کفشی صورتی به پا داشت که نام تمامی فرزندانش بر روی آن حک شده بود.

در تصاویر منتشر شده از بازی تیم لس آنجلس گلکسی و رئال مادرید کفشهای صورتی بکهام که نام "بروکلین" ، "رومئو"، "کروز" و  "هارپر" روی آنها حک شده بود از دید خبرنگاران پنهان نماند و آنان این مسئله را به خوشحالی زاید الوصف بکهام از دختردار شدن مرتبط می دانند.



بازیکن برجسته فوتبال انگلیس در پیامی که در صفحه شخصی خود در فیس بوک قرار داده تاکید کرد: به کفشهایم در بازی با رئال مادرید نگاه کنید، از امروز کفشهایم به دوخت و دوز بیشتری نیاز دارند!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟