صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عکس: ساخت قابلمه‌ شارژر دستگاه‌های الکترونیک

کد خبر: ۱۷۷۴۳۸
| |
2450 بازدید
یک شرکت ژاپنی قابلمه‌ای را عرضه کرده است که باجوشاندن آب می‌تواند دستگاه‌های الکترونیکی قابل حمل را شارژ کند

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت انرژی‌های نوین TES در ژاپن محصول جدیدی با عنوان Hatsuden-Nabe را تولید کرده است که بدون نیاز به برق قادر است تنها با آب جوش تلفن‌های همراه و یا هر نوع گجتی را مستقیما شارژ کند.

این محصول در واقع یک قابلمه کوچک با قطر 16 سانتیمتر است که به انتهای دسته آن یک کابل "یو. اس. بی" متصل شده است.

عملکرد استفاده از این دستگاه بسیار ساده است. آب را داخل قابلمه بریزد و آن را روی آتشی که احتمالا در زمان گذراندن تعطیلات با چوب درست کرده‌اید قرار دهید.

زمانی که دما به نقطه جوش آب رسید، گرمای تولید شده در یک سیستم الکتروگرمایی که با این قابلمه یکپارچه شده به انرژی الکتریکی تبدیل می‌شود.

برقی که با این روش در دمای حدود 100 درجه سانتیگراد تولید می‌شود حدود 200 تا 250 میلی آمپر است درحالی که با افزایش دما جریان الکتریکی تولید شده می‌تواند به 400 میلی آمپر نیز برسد.

این برق از طریق کابل "یو. اس. بی" می‌تواند دستگاه‌های الکترونیکی کوچک را شارژ کند. برای مثال، یک دستگاه تلفن همراه هوشمند می‌تواند در مدت حدود 3 تا 5 ساعت شارژ شود.

این قابلمه شارژر که 280 دلار قیمت دارد می‌تواند همانند یک قابلمه معمولی نیز عمل کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار