صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست صريح ايران از آمانو چه بود؟

درخواست صريح ايران از آژانس اين بود كه اين نهاد بين المللي تلاش هاي جمهوري اسلامي ايران در راستاي عمل به تعهدات خود و همكاري هاي صورت گرفته با آژانس را به رسميت شناخته و به گونه اي شفاف در گزارشات خود منعكس كند كه هنوز آژانس انرژي اتمي پاسخي به اين درخواست جمهوري اسلامي نداده است.
کد خبر: ۱۷۷۳۶۶
| |
5181 بازدید

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس جزئيات ديدار دوستانه وزير خارجه كشورمان و آمانو را تشريح كرد.

حسين سبحاني نيا نماينده مردم نيشابور در خانه ملت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: آژانس هنوز هيچ پاسخي به درخواست جديد ايران نداده است.

وي ادامه داد: با توجه به اينكه من نيز در جلسه اي كه با حضور وزير خارجه كشورمان و آمانو برگزار شد حضور داشتم اين ديدار را مثبت ارزيابي مي كنم و آمانو نيز از اين ديدار استقبال كرده است.

اين نماينده مجلس با ذكر جزئياتي از اين ديدار اظهار داشت: درخواست صريح ايران از آژانس اين بود كه اين نهاد بين المللي تلاش هاي جمهوري اسلامي ايران در راستاي عمل به تعهدات خود و همكاري هاي صورت گرفته با آژانس را به رسميت شناخته و به گونه اي شفاف در گزارشات خود منعكس كند كه هنوز آژانس انرژي اتمي پاسخي به اين درخواست جمهوري اسلامي نداده است.

سبحاني نيا تصريح كرد: اكنون مرحله اي است كه طي آن آژانس بايد با انجام اقدامات مثبت و سازنده حسن نيت خود را در قبال همكاري همه جانبه كشورمان با اين نهاد نشان دهد.

وي تاكيد كرد: مواضع ما در مورد مسائل هسته اي كاملا شفاف است و با توجه به اينكه آمانو هنوز هيچ پاسخي به درخواست جمهوري اسلامي نداده است بايد منتظر پاسخ آژانس بين المللي انرژي اتمي در اين زمينه باشيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟