صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
معاون سازمان خصوصي‌سازي

يكشنبه آينده عرضه سهام حمل‌ونقل خليج‌فارس

در پي پذيرش و درج نام حمل و نقل بين‌المللي خليج‌فارس در بورس، مقرر شده سهام اين شركت در بازار سهام عرضه شود.
کد خبر: ۱۷۷۳۰۶
| |
1420 بازدید
معاون سازمان خصوصي‌سازي با اعلام برگزاري جلسه معارفه حمل و نقل بين‌المللي خليج‌فارس در چهارشنبه جاري از عرضه اوليه سهام اين شركت 34.9 ميليارد توماني در روز شنبه و يا يكشنبه آينده خبر داد.

اسماعيل غلامي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي فارس، اظهار داشت: در پي پذيرش و درج نام حمل و نقل بين‌المللي خليج‌فارس در بورس، مقرر شده سهام اين شركت در بازار سهام عرضه شود.

وي ادامه داد: براين اساس طبق هماهنگي هاي به عمل آمده جلسه معارفه اين شركت ساعت 14:30 دقيقه بعدازظهر چهارشنبه جاري در هتل انقلاب تهران برگزار مي شود تا زمينه عرضه اوليه سهام آن در اوايل هفته آينده فراهم شود.

به گفته غلامي عرضه 5 تا 10 درصدي سهام اين شركت تازه وارد در روز شنبه و يا به احتمال قوي در روز يكشنبه آينده خواهد بود كه از طريق كارگزاري بانك ملي انجام خواهد شد.

وي در برابر اين سئوال كه واگذاري سهام پالايشگاه بندرعباس به كجا انجاميد توضيح داد: اين شركت آماده حضور در بورس است اما همچنان منتظر ارايه سهام اين شركت از سوي مسئولان و سهامداران عمده آن يعني شركت ملي پالايش و پخش هستيم.

به گزارش فارس، سرمايه اسمي حمل و نقل بين‌المللي خليج‌فارس 34.9 ميليارد توماني بوده كه به عنوان چهارصد و شصت و يكمين شركت با نماد «حفارس (Hefars)» در فهرست نرخ‌هاي بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج ‌شده است.شركت مادرتخصصي بازرگاني دولتي ايران 98 درصد از سهام اين شركت را در اختيار دارد.

پيش بيني سود هر سهم شركت براي سال هاي مالي منتهي به 29 اسفند 89 و 90 به ترتيب 226 و 199 ريال بوده كه دلايل عدم تحقق بودجه 89 در اميدنامه آن ذكر شده است.همچنين هيئت مديره اين شركت با پيشنهاد تقسيم 50 درصد از سود واقعي سال مالي 89 در مجمع سالنه موافقت كرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار