امشب شخصیت تازه همسر مختار رو می شود

همچنین در این قسمت مخاطبان شاهد یك سكانس جذاب از بازی ماریه (با بازی بهناز جعفری) و ناریه (با بازی نسرین مقانلو) خواهند بود كه جنبه های تازه ای از شخصیت همسر اول مختار را نمایش خواهد داد.
کد خبر: ۱۷۷۱۷۱
|
۲۴ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۰ 15 July 2011
|
19093 بازدید
سه قسمت پایانی سریال «مختارنامه» بخش‌های حساس این سریال تلویزیونی است كه طی آن تحلیلی كامل درباره قیام مختار و دلایل به نتیجه نرسیدن یك حركت عدالت طلبانه مطرح می‌شود.

به گزارش برنا، در قسمت 38 این سریال كه روز جمعه 24 تیرماه پخش خواهد شد، حلقه محاصره شهر كوفه توسط سپاهیان آل زبیر تنگ تر می‌شود و مختار برای شكستن این حلقه محاصره دست به اقداماتی می زند.

مختار در جمع یاران خود در كاخ دارالعماره خاطره‌ای از اولین دیدار خود با مصعب را نیز روایت می كند و با طرح این خاطره، از در و دیوار كاخ دارالعماره خون جوشیده و مصعب و تخت حكومت كوفه در خون غرق می‌شود.

همچنین در این قسمت مخاطبان شاهد یك سكانس جذاب از بازی ماریه (با بازی بهناز جعفری) و ناریه (با بازی نسرین مقانلو) خواهند بود كه جنبه های تازه ای از شخصیت همسر اول مختار را نمایش خواهد داد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت