رئيس كل بيمه مركزي عنوان كرد:
بيمه هاي ايراني خدمات خود را صادر مي كنند
رعايت مديريت ريسك، استفاده از ظرفيتهاي سهامدارن و اجراي عمليات بيمهگري مناسب در سطح شركتهاي بيمه توسعه بازار صنعت بيمه كشور را با رشد قابل توجهي همراه خواهد كرد.
کد خبر: ۱۷۷۱۳۳
| | 1554 بازدید
رئيس كل بيمه مركزي گفت: با ايجاد يك بازار رقابتي سالم ميان شركتهاي بيمه درصديم علاوه براي توسعه بازار بيمهاي كشور، پوششهاي بيمهاي را به كشورهاي منطقه نيز ارائه دهيم تا به واسطه آن مسير هدايتگري خود را به خارج از مرزها نيز گسترش داده باشيم.
به گزارش خبرگزاري فارس جواد فرشباف ماهريان در مراسم تأسيس شركت بيمه "ما " با اشاره به اينكه تأسيس يك شركت جديد بيمهاي سرآغازي براي تكميل فرآيند توسعه بازار صنعت بيمه كشور محسوب ميشود، اظهارداشت: حضور شركتهاي جديد بيمهاي نقش مؤثري در افزايش ضريب نفوذ صنعت بيمه در كشور دارد البته اين حضور بايد همراه با اقدامات مناسبي براي كسب رضايت و اطمينان براي افراد جامعه باشد.
وي با اشاره به اينكه بيمه مركزي اميدوار است اين شركت بيمه توانايي ارائه پوششهاي مطلوب در شأن مردم جامعه داشته باشد، گفت: رعايت مديريت ريسك، استفاده از ظرفيتهاي سهامدارن و اجراي عمليات بيمهگري مناسب در سطح شركتهاي بيمه توسعه بازار صنعت بيمه كشور را با رشد قابل توجهي همراه خواهد كرد.
به گفته رئيس كل بيمه مركزي ارائه پوششهاي جديد در رفع نيازهاي فعالان اقتصادي و اجتماعي جامعه تا حد مطلوبي در توسعه كشور نقش مؤثري را ايفاء ميكند.
فرشباف در ادامه به مطالعات پژوهشكده بيمه در تأسيس شركتهاي جديد بيمهاي اشاره كرد و افزود: براساس مطالعات اين پژوهشكده صنعت بيمه كشور تا رسيدن به حد مطلوب، فضاي زيادي براي ايجاد شركتهاي جديد بيمهاي به بازار دارد اما در اين راستا بايد نظارتهاي مناسبي بر فعاليت شركتهاي بيمه به وجود آيد تا هر روز شاهد يك بازار رقابتي سالم در صنعت بيمه باشيم.
وي معتقد است در يك بازار رقابتي سالم همه سهامدارن و بيمهشدگان ميتوانند به سودهاي مطلوب دست پيدا كنند و در آينده شاهد رشد اقتصاد كشور در بخشهاي مختلف خواهيم بود.
وي با اشاره به اينكه ميان صنعت بيمه و توليد ناخالص داخلي يك ارتباط همافزايي وجود دارد، تصريح كرد: به هر ميزان كه ضريب نفوذ صنعت بميه در كشور افزايش پيدا كند در راستاي آن توليد ناخالص داخلي كشور نيز با رشد معادل آن همراه خواهد شد.
فرشباف در ادامه اضافهكرد: با اصلاح نظام تعرفه و آزادسازي قيمتها مطابق مصوبات شوراي عالي بيمه مسئوليت تعيين نرخها به هيأت مديره شركتهاي بيمه واگذار شده است كه البته اگر تخلفاتي از جانب شركتهاي بيمه در اين خصوص انجام شود بيمه مركزي تمام اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
به گفته وي، با همكاري شركتهاي بيمه و ايجاد يك بازار رقابتي سالم و استفاده از ظرفيتهاي بخشهاي مختلف اقتصادي در صنعت بيمه در آينده خواهيم توانست علاوه بر رفع نيازهاي بيمهاي داخل كشور براي توسعه بازار پوششهاي بيمه را به كشورهاي منطقه نيز عرضه كنيم.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


