میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
وزیر اقتصاد:

رقم یارانه های نقدی کاهش نمی یابد

به منظور ارائه به مجلس لایحه اصلاح پول ملی با تاکید بر حذف چهار صفر آن تهیه شده است که پشتیبانی و حمایت مجلس را در این زمینه خواستاریم.
کد خبر: ۱۷۷۱۱۷
| |
2212 بازدید
وزیر امور اقتصاد ودارائی افزود: میزان یارانه های نقدی همان رقمی است که از سال گذشته تصویب و پرداخت شد و امسال هم استمرار خواهد داشت و بر خلاف شایعات هیچ کاهشی نخواهد داشت.

 
به گزارش واحد مرکزی خبر ، حسینی در میاندواب گفت : قانون هدفمند کردن یارانه ها یک قانون ثابت است که اجرا خواهد شد.

وزیر اقتصاد اصلاح واحد پول ملی را یکی از بخش های طرح تحول اقتصادی بیان کرد و گفت: به منظور ارائه به مجلس لایحه اصلاح پول ملی با تاکید بر حذف چهار صفر آن تهیه شده است که پشتیبانی و حمایت مجلس را در این زمینه خواستاریم.

دکتر حسینی با اعلام اینکه سرمایه گذاری خارجی درکشور در سال گذشته از 3 میلیارد و 600 میلیون دلار فراتر رفته است ، گفت : پیش بینی می کنیم این رقم امسال 20 درصد افزایش یابد .

وزیر اقتصاد از وضع مناسب بازار سرمایه و رشد شاخص های بورس در کشور خبر داد و گفت : ایران به لحاظ رشد شاخص های بورس رتبه نخست را در ارزیابی فدراسیون جهانی بورس به خود اختصاص داده است.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات