فتح اللهزاده پس از جذب رحمتی:
بهترین دروازهبان ایران برای استقلال!
سرپرست باشگاه استقلال پس از جذب دروازهبان اول تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: جذب این دروازه بان هدیه به هواداران استقلال.
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۴ 12 July 2011
کد خبر: ۱۷۶۶۴۶
| ۲۱ تير ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۴ 12 July 2011
| به گزارش مهر، علی فتحالهزاده سرپرست باشگاه استقلال بعدازظهر امروز سه شنبه و پس از قطعی کردن حضور سیدمهدی رحمتی در استقلال ضمن بیان این مطلب افزود: رحمتی که یکی از بهترین دروازهبانهای ایران است را به هواداران بیشمار استقلال تقدیم میکنیم و امیدواریم با کمک هواداران، درایت کادر فنی و تعصب بازیکنان امسال سال خوبی را برای استقلال رقم بزنیم.
فتحالهزاده افزود: هنوز کار ما تمام نشده و گام به گام جلو میرویم و هواداران استقلال بدانند که این گامها محکم برداشته خواهد شد.
سیدمهدی رحمتی دروازه بان اول تیم ملی فوتبال کشورمان ظهر امروز سه شنبه پس از حضور در محل باشگاه استقلال و دیدار با علی فتح الله زاده، قراردادش را در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت رساند تا در یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر که از روز 11 مرداد آغاز می شود، پیراهن این تیم را برتن کند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.