ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تبهكار62 ساله 62 بار در زندان

سال 1350 براي نخستين بار در تهران به اتهام سرقت دستگير و زنداني شدم. در اين مدت از طريق جيب‌بري امرار معاش مي‌كردم. تاكنون نيز 62 بار دستگير و زنداني شده‌ام!
کد خبر: ۱۷۶۵۲۲
| |
3318 بازدید
ایران: دزد پير كه 62 بار به اتهام سرقت و جيب‌بري دستگير و زنداني شده بود، هنگام اجراي آخرين نقشه با سماجت يكي از طعمه‌هايش به دام افتاد.

روز شنبه مردي در تماس با پليس 110 از دستگيري يك جيب‌بر در اتوبوس‌هاي شركت‌واحد خبر داد. سپس تيمي از مأموران كلانتري 107 فلسطين راهي محل سرقت شده و سارق را به كلانتري منتقل كردند. شاكي در تحقيقات به مأموران گفت: امروز متهم در اتوبوس «بي‌آرتي» پول‌هايم را سرقت كرد. اما زماني كه به او مشكوك شدم منكر دزدي شد. از آنجا كه مطمئن بودم سارق خودش است به تعقيبش پرداختم تا اين كه او را هنگام جيب‌بري در اتوبوس ديگري به دام انداختم.

مأموران در ادامه به تحقيق از متهم 62 ساله پرداختند كه او منكر اتهامش شد و ادعا كرد براي نخستين بار در زندگي‌اش به كلانتري آمده است. اما مأموران كه به اظهاراتش مشكوك بودند به بررسي سوابق وي پرداختند و دريافتند، «احمد» معروف به «جيمي» از دزدان حرفه‌اي و سابقه‌دار است كه تاكنون 62 بار به اتهام سرقت و قمار در شهرهاي تهران، قشم، كرج، مشهد و اصفهان دستگير شده بود.

با افشاي اين موضوع متهم دوباره تحت بازجويي قرار گرفت كه اين بار لب به اعتراف گشود و گفت: سال 1350 براي نخستين بار در تهران به اتهام سرقت دستگير و زنداني شدم. در اين مدت از طريق جيب‌بري امرار معاش مي‌كردم. تاكنون نيز 62 بار دستگير و زنداني شده‌ام!

مرد تبهكار پس از بازجويي‌هاي مقدماتي تحويل كارآگاهان پليس آگاهي شد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار