پرونده سرقت مجسمه‌ها هنوز به جایی نرسیده

کد خبر: ۱۷۶۴۷۴
| |
2505 بازدید

سریال دزدیده شدن مجسمه‌های شهر که از ابتدای سال۸۹ کلید خورد، اگرچه فعلا به پایان رسیده و از سال گذشته تاکنون دیگر سارقان جرات دزدیدن اندک مجسمه‌های باقیمانده در شهر را ندارند ولی همچنان خبرساز است.

سیدجواد شوشتری مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در گفت‌وگو با ایسنا با اظهار خرسندی از عدم‌استمرار این دزدی‌ها عنوان کرد: خوشبختانه بعد از آن سرقت‌ها، دیگر اتفاقی در این زمینه نیفتاده و این نشان می‌دهد که هم مردم و هم نیروی انتظامی هوشیاری بیشتری پیدا کرده‌اند.

وی درباره پیگیری مجسمه‌هایی که بیش از یکسال پیش از محل نصبشان مفقود شده‌اند گفت:

ما به‌عنوان شاکی پرونده پیگیر هستیم اما هنوز هم نیروی انتظامی به ما می‌گوید که در حال پیگیری موضوع هستند. ما به‌عنوان شاکی از مسئولان نیروی انتظامی، درخواست داریم که اگر به پاسخی رسیدند هم ما و هم رسانه‌ها را مطلع کرده تا همگی از این سردرگمی درآییم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت