صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
معاون پارلمانی رئیس جمهور:

۴ وزیر جدید اوایل مرداد به مجلس معرفی می‌شوند

کد خبر: ۱۷۶۴۵۰
| |
1644 بازدید
معاون پارلمانی رییس جمهور با بیان اینکه گزینه‌های چهار وزارتخانه جدید "صنعت، معدن و تجارت"، "تعاون، کار و رفاه"، "ورزش و جوانان" و "نفت" مشخص شده اند، گفت: چهار وزیر جدید در هفته دوم پس از تعطیلات مجلس یعنی اوایل مرداد ماه به مجلس معرفی می شوند.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، "محمدرضا میرتاج الدینی" عصر یکشنبه پس از پایان جلسه هیئت دولت در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره گزینه های این چهار وزارتخانه، افزود: هنگام معرفی وزرا به مجلس اسامی آنان به صورت رسمی اعلام می شود.

معاون پارلمانی رییس جمهور با بیان اینکه دو وزارتخانه جدید "صنعت، معدن و تجارت" و "تعاون، کار و رفاه" هجدهم تیرماه(دیروز) ابلاغ شده‌اند، اظهار داشت: طبق قانون ۱۵ روز پس از ابلاغ قانون اجرایی می‌شود و در آخر این مهلت ۱۵ روزه می توان وزرا را به مجلس معرفی کرد.

میرتاج الدینی ادامه داد: وزرای پیشنهادی وزارتخانه‌های "نفت" و "ورزش و جوانان" همزمان با دو وزارتخانه جدید "صنعت، معدن و تجارت" و "تعاون، کار و رفاه" به صورت همزمان به مجلس معرفی می شوند تا رای اعتماد نمایندگان به چهار وزیر پیشنهادی در یک روز و با حضور رییس جمهور انجام شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟