بازدید 3203
کد خبر: ۱۷۶۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۱ 10 July 2011
ترکیبات مختلف موجود در آب ‌میوه‌ها،‌ بدن را قادر می‌سازد تا با بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های مغزی مقابله کند.

آب انگور تیره رنگ طبیعی، بهترین منبع آنتی‌اکسیدان است.

آلن کروزیر متخصص تغذیه در دانشگاه گالسکو انگلستان می‌گوید، ‌آنتی‌اکسیدان‌ها، میزان آسیب‌پذیری سلول‌‌ها را در برابر انواع بیماری‌ها، مانند آلزایمر، کاهش داده و بدن را در برابر بیماری‌های حاد و مزمن مقاوم می‌کنند.

آب سیب طبیعی در جایگاه دوم قرار دارد.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیب موسوم به فنول phenoles از اکسیداسیون کلسترول بد در چربی که سیب پیر شدن سلول‏‌ها و سایر آسیب‏‌های مرتبط با بیماری قلبی و سرطان می‏شود، جلوگیری می‏‌کند.

آب قره‌ قاط (کرانبری) در جایگاه سوم قرار دارد.

آب قره ‌قاط مملو از ویتامین C است که برای داشتن یک دستگاه ایمنی سالم ضروری است.

همچنین شواهدی در حمایت از نقش درمانی که عامه به آن نسبت می‌دهند،‌ وجود دارد- نوشیدن آب قره ‌قاط شیرین ‌‌نشده خطر عفونت‌های ادراری را کاهش می‌دهد.

پزشکان مصرف منظم آب گریپ‌فروت را نیز توصیه می‌کنند.

منبع: هشمهری
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
برچسب منتخب
الهام چرخنده نادر مختاری مکانیسم ماشه علیرضا رزم حسینی هفته دفاع مقدس